Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Banken op maat inspiraties

Bank op maat inspiraties

Bij Bankstyle is het mogelijk om uw ‘favoriete’ bank geheel op maat te vervaardigen. Bij ons is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Hieronder kunt u een aantal voorbeelden terug vinden, die u inspiratie kunnen geven. Wat is mogelijk? Ieder model bank op maat!

De foto’s die u hieronder terug kunt vinden, hebben wij zelf gemaakt. De inspiraties komen van de meubelbeurs in Brussel af. Speciaal voor u hebben wij foto’s genomen, zodat u uw eigen droombank op maat kunt laten leveren.

Iedere bank heeft een ruime stofkeuze mogelijkheid. U heeft keuze uit meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Ook heeft u keuze uit 5 verschillende zitvullingen: koudschuim (zacht, middel of hard) polyether en vlokken.

Bank op maat inspiraties

Capitonneren is voor ons geen enkel probleem. Ieder bankstel kan worden geleverd met capitons (knopen) en een bies. Naast maatvoering heeft u ook nog eens keuze uit een losse en een vaste stoffering. Eigenlijk stelt u uw droombank op maat bij Bankstyle.nl samen. Zoals u hierboven kunt zien geven wij vele modellen weer, zowel in de landelijke stijl, als in de design, lifestyle en Riviera Maison stijl.

Uiteraard is het mogelijk om de banken van hierboven om maat te laten vervaardigen. Graag vernemen wij van u in welke bank u geïnteresseerd bent, zodat wij u een prijsopgave toe kunnen sturen. Mocht u nog vragen hebben, bel gerust naar: 035 – 7513098 of 06 – 81144695. Het is ook mogelijk om het formulier hieronder in te vullen:

Contact aanvragen met Bankstyle.nl

Heeft u nog vragen over Bankstyle.nl, over onze bankstellen of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijke berichten. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp