Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bank met knopen Marylin

Bank met knopen op maat Marylin
Vanaf €695,-

Bank met knopen Marylin

Deze landelijke bank met knopen brengt veel sfeer met zich mee. Uw woonkamer krijgt veel meer sfeer dankzij dit prachtige bankstel. Iedere bank van Bankstyle is uitvoerbaar met knopen. U heeft zelfs de mogelijkheid om de knopen in een andere kleur te stofferen. Dit kan erg mooi staan bij bijvoorbeeld een velours bankstel. De bank met knopen is uitvoerbaar met: twee knopen, 4 knopen, 6 knopen en eventueel nog meer knopen. De keuze is geheel aan u.
De standaard maat is 90 cm diep met de volgende prijzen:

Bank met knopen Marylin Gehele breedte in cm:Zitvlak in cm:Prijs:
Vierzits design bankstel255200€ 895,-
Driezits design bankstel215160€ 795,-
Tweezits design bankstel175120€ 745,-
Loveseat design bankstel13580€ 575,-
Fauteuil design bankstel11560€ 495,-

Details bank met knopen Marylin

De bank met knopen is verkrijgbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen, waaronder: linnen, katoen, polyesther, fluweel velours. Naast ons brede assortiment stoffen heeft u keuze uit verschillende zitvullingen, waaronder: kwaliteitsschuim koudschuim: zacht, middel, hard en polyether en vlokken. Naast de vele mogelijkheden kunt u het bankstel ook af laten werken met biezen (Pipping). Dit geeft meer body aan het bankstel.

Levertijd bank met knopen

De bank met knopen is als normale order leverbaar binnen 6 tot 8 weken. Mocht u het bankstel eerder in huis willen, dan is dat bij ons mogelijk. U kunt bij ons een spoedorder plaatsen. Hier rekenen wij echter wel een kleine toeslag voor. U heeft het bankstel dan binnen 4 weken in huis. Wij kunnen de snelle levertijd realiseren door de Nederlands fabricaat.

De bank met knopen is bij ons in de showroom te bekijken en u kunt komen proefzitten. U bent van harte welkom! Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). De showroom is dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren. Een bezoek aan onze showroom gebeurt altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, vul dan dit onderstaande contacten formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk er voor u op terugkomen. Of bij dringende vragen raden wij u aan om te bellen naar: 03 5 – 75 13 098.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp