Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Artifort bankstel stofferen

Artifort bankstel stofferen

Artifort bankstel stofferen?  Heeft u een Artifort bankstel, maar bent u er niet meer tevreden over? Bankstyle kan u hierbij helpen en stoffeert uw bankstel weer tot een geheel nieuw Artifort bankstel! U kunt voor dezelfde kleur gaan, maar u kunt ook voor een geheel nieuwe kleur gaan zodat het een nieuwe bankstel lijkt!

Artifort bankstel stofferen mogelijkheden

Bij Bankstyle hebben wij meer dan 800 verschillende stoffen en kleuren in onze showroom. U kunt deze persoonlijk bekijken en uitkiezen. Wij maken speciaal voor u tijd vrij om met u samen de mogelijkheden te bespreken en te bekijken.

Door onze ervaring kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuzes. Ook alle vragen die u heeft betreffende het stofferen kunnen wij u beantwoorden zodat u precies weet wat wij gaan doen en hoe wij dat doen.

Mocht u twijfelen over de kleurkeuze krijgt u enkele stofstaaltjes mee naar huis om daar de keuze te maken. Zo kunt u er rustig een nachtje over slapen en hebben wij een tevreden klant!

Artifort bankstel 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Artifort bankstel stofferen levertijden

Wij hebben een gemiddelde levertijd van 2-3 weken voor het stofferen van uw bankstel. U kunt het formulier hieronder invullen voor een prijsopgave, of u belt of mail naar ons. Ons telefoonnummer is als volgt: 035 – 75 13 098. Ons e-mailadres is: [email protected]

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp