Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairSalontafels

Hoogglans salontafels op maat

U bent opzoek naar een hoogglans salontafel? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij maken deze prachtige salontafels namelijk helemaal op maat. U kunt de tafel dus zo laten maken dat deze perfect bij uw velours bankstel of fauteuils op maat past. Ook kunt u deze in elke mogelijke kleur laten spuiten. Het assortiment aan mogelijke kleuren is gigantisch! Bij ons zult u altijd de kleur vinden waar u naar opzoek bent! 

Ook als u specifieke wensen heeft zoals een lades o.i.d. kunnen wij dit vaak voor u maken. U kunt het meubelstuk eigenlijk helemaal zelf samenstellen en door ons laten fabriceren. Vervolgens kunnen wij dit ook nog eens in elke mogelijke kleur laten spuiten. En als u dacht dat u daarbij alle mogelijkheden had gehad dan heeft u het goed mis. Wij fabriceren deze hoogglans meubelen bijv. ook als eettafels op maat.

U kunt namelijk ook nog kiezen uit verschillende soorten lak. Zo kunt u kiezen voor een matte, zijdeglans, zijdeglans metallic, hoogglans of hoogglans metallic uitvoering. U kunt de salontafel dus helemaal zo samenstellen als u zelf wenst. Een echt maatwerk product dus! Hierdoor kunt u het exact laten aansluiten op uw eventuele bankstel op maat.

Details en prijzen Hoogglans salontafels op maat

De salontafels zijn helemaal op maat te vervaardigen. Elke afmeting heeft natuurlijk zijn eigen prijs. Bent u opzoek naar een andere maat dan bovenstaand? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem wij kunnen de tafels in elke maat leveren. Bent u benieuwd wat uw persoonlijke maat zou kosten? Dan kunt u het beste even een email toezenden of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan vaak direct de prijs voor u uitrekenen.

De salontafels worden van 18 mm dikke MDF platen gemaakt om vervolgens in de door u gekozen kleur gespoten te worden. De hoogglans tafels zijn vaak zo’n 40 cm hoog, 5cm sokkel (poot) en 25 cm salontafel. Ook hier geldt echter weer dat als u opzoek bent naar een andere afmeting dit ook gewoon mogelijk is!

Prijzen voor Salontafel model Blok:

Veel gekozen Afmetingen 

Prijs Mat  Metallic     

Prijs hoogglans Metallic 

L: 80 cm x B:80 cm € 1.145,-  €1.250,-     
L: 100 cm x B: 100 cm € 1.425,- € 1.590,- 
L: 120 cm x B: 120 cm € 1.740,- € 1.950,- 
L:   70 cm x B: 120 cm € 1.295,- € 1.445,-  
L:   90 cm x B: 140 cm € 1.625,- € 1.795,-  

 

Levertijd Hoogglans salontafels op maat

De levertijd van de hoogglans salontafels op maat zijn zo’n 4 tot 6 weken vanaf het moment van bestellen. Heeft u hele specifieke wensen dan kan deze levertijd iets afwijken maar dit zullen wij uiteraard even met u kortsluiten. Bent u benieuwd naar specifieke mogelijkheden, de prijzen van een maatwerk salontafel of wenst u een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier, ons een email toezenden of telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen Whatsapp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder

Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.