Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatLuxe bankenMinotti bank stijl op maat

Minotti bank stijl op maat

Minotti bank stijl op maat

Minotti stijl bank op maat 

Sinds kort fabriceren wij de schitterende Minotti stijl bank op maat. Deze bank is in de stijl van Minotti en Flexvorm. Indien u de bank op maat gemaakt wenst te hebben zijn wij uw partij! Waarom gaan voor een bank die net niet in de gewenste afmeting of kleur geleverd kan worden? Als u kunt kiezen voor een bankstel dat volledig op maat word gefabriceerd in meer dan 1.000 verschillende kleuren!

Ook over de kwaliteit en het eventuele verschil daarin hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij fabriceren onze bank namelijk in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Op deze manier weet u zeker dat u altijd de gewenste stof en kleur kunt vinden voor uw bank in Minotti stijl.

Details Minotti stijl bank

Met maatwerk bedoelen wij ook echt maatwerk, u kunt op de cm nauwkeurig bij ons uw bankstel laten fabriceren. Wij fabriceren de Minotti stijl bank in elke mogelijke afmeting. Naast de buitenmaten kunt u ook de diepte en de zithoogte van de bank helemaal op maat laten maken. De bank heeft daarnaast ook nog eens verschillende vullingen waar u uit kunt kiezen om voor u het optimale zitcomfort te krijgen.

Minotti stijl hoekbank

Deze schitterende Italiaanse stijl bank is ook verkrijgbaar als Minotti stijl hoekbank. Doordat wij maatwerk leveren kunt u deze bank volledig naar eigen inzicht laten fabriceren. Van fauteuil tot u-bank, alles is mogelijk!

Herstofferingen


De bank is dus sterk te vergelijken met de Minotti, Flexvorm en Linteloo stijl. Naast dat wij voor u nieuwe bankstellen in deze stijl op maat kunnen fabriceren doen wij ook veel herstofferingen van deze bankstel merken. Indien gewenst kunnen wij bijv. uw Linteloo bank opnieuw stofferen.  Ook daarbij kunt u kiezen uit meer dan 1.000 kleuren.

Levertijd en bezichtiging

De standaard levertijd bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Indien er veel haast is geboden bieden wij u de mogelijkheid een spoedbestelling te plaatsen. Dan zouden wij de bank al na 4 weken bij u in huis kunnen hebben. Wenst u het bankstel te komen bezichtigen en bekijken? Dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons in de showroom.

Contactformulier  WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.