Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Velours banken

Velours bankstellen
2-zits vanaf €935,-

Velours banken

Velours bankstellen zijn het oogappeltje uit ons assortiment. De bankstellen zijn volledig op maat te vervaardigen en dat betekent dat u de maten helemaal zelf kunt bepalen. Dat maakt deze bank tot een echt topproduct. De bank is in de Style & Luxury look vervaardigd. Dit klinkt erg prijzig, maar deze bank is voor een hele schappelijke prijs samen te stellen.

De velours bankstellen hebben een ontzettende elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat u verwacht van een bankstel. De bank is een prachtexemplaar en zal een eye-catcher in uw woonruimte zijn.

Dus wilt u dat deze bank binnenkort schittert bij u in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan onze showroom en dan zult u verstelt staan van alle mogelijkheden. Deze velours bankstellen op maat zijn perfect aangezien die exact op uw wens kan samengesteld worden.

Velours bankstellen kopen

Als u vervolgens hoort dat u bij dit bankstel de keuze heeft uit 900 verschillende kleuren dan springt u natuurlijk bijna uit uw stoel. Deze bank is dan ook echt maatwerk, want bij het gigantische assortiment aan kleuren houdt het natuurlijk niet op.

Ook heeft u de keuze uit allerlei verschillende stoffen en kunt u exact de vulling kiezen die u het beste bevalt. Zoals wij al aangaven, de velours bankstellen zijn volledig op maat en als wij zeggen volledig dan bedoelen we op de cm nauwkeurig. U vertelt ons uw wensen en wij laten deze voor u uitkomen. Wij kunnen de bank tot op de centimeter nauwkeurig maken. Wij doen alles op maat: de kleuren, stoffen, vullingen en natuurlijk de afmetingen.

Foto`s:

Velours hoekbanken ook volledig op maat en keuze uit: Kleur, stoffering en vulling

Naast gewoon bankstellen maken wij ook velours hoekbanken volledig op maat. Hierbij kunt u kiezen voor uw ideale vullingen en nog veel meer. Velours hoekbanken zijn steeds meer in trek en het is dan ook echt de stijl van het moment.

Door de vaak grotere maten die voor velours hoekbanken gekozen worden komt de uitstraling van de bank nog meer tot zijn recht. De afmetingen en opstelling van een velours hoekbank zorgen ervoor dat de bank zeer royaal en luxe overkomt in uw woonkamer! Onze hoekbanken zijn zoals u gewend bent op maat te fabriceren en dus in elke gewenste maat leverbaar.

Meubels over 4 weken in huis?

Dat kan! Want deze velours bankstellen worden gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Wij rekenen voor een spoedorder echter wel een kleine toeslag.

Een normale order duurt zo’n 6 tot 8 weken. Omdat uw velours bankstellen in Nederland worden gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Vul het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel naar: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp