Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatLuxe bankenElementen bank op maat

Elementen bank op maat

Elementen bank op maat

Elementen bank op maat

De elementen bank is momenteel het nieuwe model onder de meubelstukken. De elementen bank heeft een zeer sfeervolle uitstraling en zit daarnaast ook nog eens uiterst comfortabel. De bank heeft een uitstraling die gemakkelijk te combineren valt met vele verschillende interieurstijlen. Ideaal als u al een bepaalde interieurstijl hanteert in uw woning. Met deze modulaire bank kunt u tevens eindeloos variëren in de opstelling. 

Daarnaast wordt de elementen bank op Nederlandse bodem geproduceerd en betreft het hier dus een origineel Nederlands meubelstuk. Iets wat je helaas in deze tijd steeds minder tegenkomt. Door de Nederlandse productie bent u verzekerd van een goede kwaliteit, snelle levering, goede service en garantie!

Details elementen bank 

Wij maken de elementen bank volledig op maat. U kunt exact aangeven welke buitenmaten u wens en wij produceren het bankstel voor u in de gewenste maten. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende dieptes. Bent u wat korter, dan is een minder diepe zitting wellicht gewenst. Bent u juist wat langer dan gemiddeld zouden wij de bank weer kunnen verdiepen voor u. Het zelfde geld voor de zithoogte van de elementen bank.

Maar misschien nog belangrijker is dat de elementen bank te leveren is in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Hierdoor weet u dat u altijd de gewenste stof en kleur moet kunnen vinden.

Met een elementen bank kunt u de opstelling eindeloos variëren, door het handige kliksysteem schuift uw bank niet ongewenst uit elkaar maar blijft het een prachtig geheel.

Doordat wij deze elementen bank volledig op maat produceren is deze uiteraard ook verkrijgbaar als elementen hoekbank.

Levertijd en bezichtigingen van de elementen bank

De standaard levertijd op onze elementen bank bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Daarnaast is er indien gewenst de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen. Dan kunnen wij de elementen bank al met een week of 4 al bij u leveren.

Uiteraard zijn de bankstellen ook te bezichtigen bij ons in de showroom. U bent u uiteraard van harte welkom bij ons in Huizen (NH). Wenst u een afspraak te maken voor een bezichtiging? Neem dan contact met ons op!

Contactformulier WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.