Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenModerne eetkamer fauteuil

Moderne eetkamer fauteuil

Moderne eetkamer fauteuil

Moderne eetkamer fauteuil Ameland

Voor de inrichting van uw eetkamer kan een moderne eetkamer fauteuil de ideale keuze zijn. Deze stijlvolle eetkamer fauteuil geeft een uniek karakter aan uw interieur en maakt het bovendien comfortabel om te dineren.

Het strakke ontwerp van deze moderne stoel is een van de voordelen. Dit maakt ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer comfortabel. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Hierdoor kunt u de eetkamerstoel erg gemakkelijk aan laten sluiten op uw interieur.

Deze moderne eetkamerstoel is ontworpen met het oog op comfort en ondersteuning. De eetkamerstoel is gemaakt van stevige materialen die voldoende steun bieden aan uw rug en armen. Dit maakt het comfortabel om langere tijd aan tafel te zitten, wat erg handig is als u gasten over de vloer krijgt of tijdens het lange natafelen.

Moderne eetkamerstoelen zijn niet alleen geschikt voor gebruik in de eetkamer, maar ook in andere ruimtes in huis, zoals de keuken, woonkamer of studeerkamer. Ze zijn ook geschikt voor gebruik in commerciële ruimtes zoals restaurants of kantoren. Hierdoor zijn moderne eetkamerstoelen een flexibele optie die u op verschillende manieren kunt gebruiken.

De eetkamerstoel wordt direct vanuit de NL Fabriek aan u geleverd. Hierdoor weet u zeker dat u een goede service en snelle levertijden kunt verwachten. 

De moderne eetkamerstoel Ameland is verkrijgbaar vanaf € 489,-*

Deze stoel is ook verkrijgbaar met draaionderstel voor  €509,-
*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details modernde eetkamerstoel Ameland

Afmetingen:
Hoogte: 78cm
Breedte: 61cm
Diepte: 53cm
Zithoogte: 47cm
Zitbreedte: 57cm
Zitdiepte: 46cm

De eetkamerstoel Ameland is geheel aan te sluiten op uw eigen interieur en stijl doordat deze verkrijgbaar is in 1.000 verschillende stoffen en kleuren. U heeft de keuze uit luxe velours stoffen maar ook uit bijv. makkelijk te reinigen kunstlederen stoffen, waardoor u de stoel gemakkelijk aan kan laten sluiten bij uw huidige interieur.

Levertijden moderne eetkamerstoel 

De levertijden van de stoelen zijn standaard zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen of wilt u gewoon een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen, u kunt een email aan ons toezenden of u kunt even telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.