Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenLuxe eetkamer fauteuil

Luxe eetkamer fauteuil

Luxe eetkamer fauteuil

Luxe eetkamer fauteuil Capri

Deze eetkamer fauteuil is een prachtige aanvulling op elk interieur. Hij biedt niet alleen gemak en functionaliteit, maar zorgt ook voor een stijlvol interieur die de ruimte groter doet aanvoelen. Of het nu gaat om een hedendaagse woonkamer, een klassiek kantoor of een gezellige leeshoek, een ronde eetkamer fauteuil voegt een vleugje klasse en elegantie toe.

Het comfort van een fauteuil is een van zijn voordelen. Deze stoelen zijn ontworpen met het oog op comfort en ondersteuning, zodat u langere tijd comfortabel kunt zitten.

Naast comfort is de stijl een belangrijke overweging bij de keuze van een fauteuil. Een fauteuil kan dienen als statement stuk in uw interieur en een mooie aanvulling zijn op uw huidige meubilair. Kies een fauteuil in een kleur of materiaal dat uw persoonlijke stijl en inrichting aanvult, en u heeft een opvallend meubelstuk dat uw interieur volledig transformeert.

Deze eetkamer fauteuil is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Hierdoor kunt u de eetkamer fauteuil perfect aan laten sluiten op uw interieur.

De eetkamer fauteuil wordt direct vanuit de NL Fabriek aan u geleverd. Hierdoor weet u zeker dat u een goede service en snelle levertijden kunt verwachten. 

De luxe eetkamer fauteuil Capri is verkrijgbaar vanaf € 389,- 

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details luxe eetkamer fauteuil Capri

Afmetingen:
Hoogte: 76cm
Breedte: 60cm
Diepte: 64cm
Zithoogte: 45cm
Zitbreedte: 55cm
Zitdiepte: 51cm

De luxe eetkamer fauteuil Capri is geheel aan te sluiten op uw eigen interieur en stijl doordat deze verkrijgbaar is in 1.000 verschillende stoffen en kleuren. U heeft de keuze uit luxe velours stoffen maar ook uit bijv. makkelijk te reinigen kunstlederen stoffen.

De fauteuil Capri is ook verkrijgbaar met een gestoffeerde poot

Levertijden luxe eetkamer fauteuil Capri

De levertijden van de stoelen zijn standaard zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen of wilt u gewoon een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen, u kunt een email aan ons toezenden of u kunt even telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.