Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenItaliaanse stijl eetkamerstoel

Italiaanse stijl eetkamerstoel

Italiaanse stijl eetkamerstoel

Italiaanse stijl eetkamerstoel Corsica

Als u op zoek bent naar een eetkamerstoel die niet alleen comfortabel is, maar ook opvalt in uw interieur, dan is deze Italiaanse designstoel de juiste keuze. Italiaanse designmeubelen staan bekend om hun elegantie, vakmanschap en tijdloze ontwerpen.   

Ondanks het unieke ontwerp staat comfort altijd voorop. Italianen begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat een stoel zowel aantrekkelijk als comfortabel is. Daarom hebben Italiaanse designmeubelen vaak ergonomische kenmerken die ervoor zorgen dat u langere tijd comfortabel kunt zitten, zonder ongemak.  

De eetkamerstoel is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren, hierdoor kunt u onze meubels altijd perfect aan laten sluiten op uw huidige interieur.

De eetkamerstoel wordt direct vanuit de NL Fabriek aan u geleverd. Hierdoor weet u zeker dat u een goede service en snelle levertijden kunt verwachten. 

De Italiaanse stijl eetkamerstoel Corsica is verkrijgbaar vanaf € 485,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details Italiaanse stijl eetkamerstoel Corsica

Afmetingen
Hoogte: 83cm
Breedte: 61cm
Diepte: 65cm
Armhoogte: 68cm
Zithoogte: 48cm
Zitbreedte: 54cm
Zitdiepte: 52cm

De eetkamerstoel Corsica is geheel aan te sluiten op uw eigen interieur en stijl doordat deze verkrijgbaar is in 1.000 verschillende stoffen en kleuren. U heeft de keuze uit luxe velours stoffen maar ook uit bijv. makkelijk te reinigen kunstlederen stoffen, waardoor u de stoel gemakkelijk aan kan laten sluiten bij uw huidige interieur.

Levertijden Italiaanse stijl eetkamerstoel 

De levertijden van de stoelen zijn standaard zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen of wilt u gewoon een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen, u kunt een email aan ons toezenden of u kunt even telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.