Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenEetkamerstoel open rug

Eetkamerstoel open rug

Eetkamerstoel open rug

Eetkamerstoel open rug Texel

Als u op zoek bent naar een onderscheidende en stijlvolle eetkamerstoel, dan is de moderne eetkamerstoel met een open ronde rug zeker iets om te bekijken. Deze eetkamerstoelen zijn gemodelleerd naar Scandinavische meubels uit de jaren 1970 en hebben een eenvoudige stijl met gedurfde lijnen en een open ronde rug. 

Deze eetkamerstoelen zijn ideaal voor mensen die houden van een stijlvolle en tijdloze uitstraling in hun interieur. Het ontwerp is eenvoudig maar toch elegant, en de stoel past perfect bij het hedendaags interieur. De stoel is licht en luchtig door het open ontwerp van het ronde rug, waardoor uw interieur een ruimtelijk gevoel krijgt. 

Naast de stijlvolle uitstraling zijn deze eetkamerstoelen ook zeer comfortabel. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en hebben een ergonomisch ontwerp, waardoor u langere tijd comfortabel kunt zitten. De eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in 1.000 verschillende kleuren en stoffen, hierdoor heeft u altijd een keuze in een eetkamerstoel die aansluit bij uw stijl en interieur. 

De eetkamerstoel wordt direct vanuit de NL Fabriek aan u geleverd. Hierdoor weet u zeker dat u een goede service en snelle levertijden kunt verwachten. 

De eetkamerstoel met open rug is verkrijgbaar vanaf € 399,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details eetkamerstoel met open rug Texel

Afmetingen
Hoogte: 81cm
Breedte: 54cm
Diepte: 60cm
Zithoogte: 47cm
Zitbreedte: 54cm
Zitdiepte: 55cm

De eetkamerstoel met open rug is geheel aan te sluiten op uw eigen interieur en stijl doordat deze verkrijgbaar is in 1.000 verschillende stoffen en kleuren. U heeft de keuze uit luxe velours stoffen maar ook uit bijv. makkelijk te reinigen kunstlederen stoffen.

Levertijden eetkamerstoel met open rug

De levertijden van de stoelen zijn standaard zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen of wilt u gewoon een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen, u kunt een email aan ons toezenden of u kunt even telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.