Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeStoelenEetkamerstoelenEetkamerstoel op wieltjes

Eetkamerstoel op wieltjes

Eetkamerstoel op wieltjes

Eetkamerstoel met wieltjes Vlieland

Als u op zoek bent naar een onderscheidende eetkamerstoel voor in de woon- en eetkamer, dan is deze eetkamerstoel het bezichtigen waard. Deze eetkamerstoel kan zowel in de eetkamer gebruiken als eetkamerstoel of in u werkkamer als bureaustoel. Een goede eetkamerstoel kan uw dagelijks comfort aanzienlijk verbeteren. 
Of u nu thuis werkt of gewoon een comfortabele plek nodig heeft om te dineren, deze stoel multifunctioneel inzetbaar. Een comfortabele stoel met goede ondersteuning is cruciaal als u veel tijd aan tafel doorbrengt. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Hierdoor kunt u de eetkamerstoel erg gemakkelijk aan laten sluiten op uw interieur.  

De eetkamerstoel wordt direct vanuit de NL Fabriek aan u geleverd. Hierdoor weet u zeker dat u een goede service en snelle levertijden kunt verwachten. 

De eetkamerstoel met wieltjes Vlieland is verkrijgbaar vanaf € 475,-

*Dit is de prijs op basis van onze 1ste stof catogorie. Stoffen uit andere stofklasse op basis van meerprijs.

Details eetkamerstoel met wieltjes Vlieland

Afmetingen
Hoogte: 81cm
Breedte: 58cm
Diepte: 64cm
Armhoogte: 67cm
Zithoogte: 47cm
Zitbreedte: 58cm
Zitdiepte: 51cm

De eetkamerstoel Vlieland is geheel aan te sluiten op uw eigen interieur en stijl doordat deze verkrijgbaar is in 1.000 verschillende stoffen en kleuren. U heeft de keuze uit luxe velours stoffen maar ook uit bijv. makkelijk te reinigen kunstlederen stoffen.

Levertijden eetkamerstoel met wieltjes

De levertijden van de stoelen zijn standaard zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wenst u een prijsopgave van ons te ontvangen of wilt u gewoon een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen, u kunt een email aan ons toezenden of u kunt even telefonisch contact met ons opnemen via: 035-7513098

Contact opnemen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.