Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeOverig meubilairVloerkleden

Vloerkleden op maat

Velours vloerkleden op maat in vele kleuren

Wij maken schitterende velours vloerkleden op maat. U kunt deze bij ons op de centimeter nauwkeurig laten fabriceren. Wij hebben vele verschillende stijlen en kwaliteiten die allemaal op maat verkrijgbaar zijn. Uiteraard hebben wij deze stalen ook voorhanden bij ons in de showroom. U bent van harte welkom om die een keer bij ons te komen bekijken.

De kwaliteit van de fluwelen vloerkleden zijn uitermate sterk u kunt er op deze manier jarenlang gebruik van maken! De meeste van de karpetten zijn volledig synthetisch en daardoor ook gemakkelijk schoon te houden en te maken. Maakt u zich dus geen zorgen over eventuele vlekken en dergelijke.

De Velours vloerkleden passen perfect bij een luxere inrichting. Het heeft een heerlijk warme en stijlvolle uitstraling die perfect is te combineren met bijv. een velours bankstel. De combinatie van een mooi velours bankstel en een velours vloerkleed zal uw inrichting naar een nog hoger en stijlvoller niveau tillen.

Fluwelen vloerkleed op maat in vele kleuren

Uiteraard zijn er vele kleuren bij onze verschillende karpetten mogelijk. Tevens zijn er verschillende stijlen karpetten op maat voorhanden zodat u de perfecte combinatie tussen uw karpet en uw (nieuwe) interieur kunt krijgen.

Naast het fluwelen kleed op maat maken wij ook schitterende andere meubels op maat zoals BankstellenBarstoelenEetkamerbanken en nog veel meer. Al deze meubels zijn te verkrijgen in meer dan 1.000 kleuren en vele stofsoorten. Zo kunt u al het meubilair naadloos op elkaar laten aansluiten. U wilt toch ook een inrichting die ontworpen lijkt door een interieurstilist? Dat kan met het maatwerk van Bankstyle.

Vloerkleed velours op maat in vele kleuren

Wij hebben de verschillende stalen van alle fluwelen vloerkleden op maat bij ons in de showroom liggen. Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in de showroom om de velours karpetten en onze andere meubelstukken een keer te komen bekijken. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Een bezoek aan onze showroom gebeurd echter altijd op afspraak voor het snel en gemakkelijk maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op: 035-7513098 Of u kunt het onderstaande contactformulier invullen.

Contact opnemen WhatsApp

 

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.