Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeNieuwsOp maat gemaakte Linteloo hoezen

Op maat gemaakte Linteloo hoezen

Op maat gemaakte Linteloo hoezen

Linteloo meubels stralen tijdloze elegantie uit, maar helaas kunnen ze na verloop van tijd slijtage gaan vertonen. Wij bieden u echter een prachtige oplossing om uw meubels weer een nieuw leven in te blazen.

Maatwerk voor Linteloo meubels

Een van de grootste voordelen van op maat gemaakte Linteloo hoezen is dat ze perfect passen bij de specifieke afmetingen en vormen van uw Linteloo-meubels. Maatwerk zorgt niet alleen voor een naadloze pasvorm, maar ook voor een gepersonaliseerde uitstraling die past bij uw unieke stijl. Door de ruime keuze aan stoffen en kleuren is er altijd wel een stof in de kleur die bij uw interieur past.

Stofkeuze voor Linteloo hoezen

Bij het kiezen van stoffen voor uw op maat gemaakte Linteloo hoes, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de perfecte stof die aan uw wensen voldoet.

Trending stijlen voor Linteloo hoezen

Ontdek de nieuwste trends op het gebied van stijlen en ontwerpen voor Linteloo hoezen. Of u nu houdt van gedurfde kleuren, opvallende patronen of subtiele texturen, er is altijd wel een stijl die bij uw smaakt valt. Laat u inspireren door de mogelijkheden en geef uw Linteloo-meubels een eigentijdse uitstraling.

Let wel, de losse hoezen kunnen alleen gemaakt worden van effen linnen-katoen stoffen. Wilt u gebruik maken van een andere stof? Dan kan dit enkel door middel van een vaste stoffering. Op die manier krijgt u bank een strakkere en moderne uitstraling.

De voordelen van maatwerk Linteloo hoezen

Linteloo-meubels zijn gemaakt om lang mee te gaan, en dat gaan ze. Helaas gaat de stof wel minder lang mee, deze wordt smoezelig en zit wellicht niet meer zo mooi om de kussens als eerst. Gelukkig zijn de hoezen op maat te maken en zijn de kussens op te vullen. Wel zo duurzaam!

Linteloo hoes bestellen?

Is uw Linteloo-meubel toe aan een nieuw jasje? Neem dan contact met ons op via 035-7513098 of mail naar [email protected]. Benieuwd naar de kosten? Mail ons dan een foto en de afmetingen van uw Linteloo-meubel, en dan sturen wij u een geheel vrijblijvende prijsopgave toe.