Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeNieuwsMeubels op maat

Meubels op maat

Meubels op maat

Met trots presenteren wij bankstel Rembrandteetkamerbank Mart en fauteuil Kiki!
Zoals u van ons gewend bent zijn ook onze nieuwe meubels volledig op maat te maken. U heeft keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren, waardoor u de meubels af kunt stellen op uw huidige interieur. 

Bankstel Rembrandt 

De Rembrandt bankstellen hebben een zeer luxe uitstraling en zijn van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat u verwacht van een bankstel. Deze bank voorzien van een stalen frame, en hierdoor onverwoestbaar. Deze moderne luxe maatwerk bank is voorzien van elegante pootjes, maar u kunt er uiteraard ook andere poten onder laten zetten want deze bank is volledig op maat te vervaardigen!

Maatwerk bank Rembrandt is verkrijgbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen. U heeft keuze uit diverse vullingen, en daarnaast is de diepte is ook volledig op maat te vervaardigen. Echt maatwerk dus. Uw wens is ons project!

Eetkamerbank Mart

De design eetkamerbank Mart is een pracht exemplaar voor uw interieur. Of hij nu in de open keuken of in de eetkamer staat, hij is een echte eye-catcher vanwege zijn afgeronde hoeken. De design eetkamerbank is ook uiterst goed te gebruiken in uw horeca en/of hotel gelegenheid. Bij Bankstyle zit u niet vast aan een standaard afmeting. De afmetingen kunt u bij ons zelf bepalen, zodat de eetkamerbank altijd perfect aansluit op uw interieur.

Fauteuil Kiki

Ontdek het ultieme comfort van deze draaibare fauteuil, de perfecte aanvulling op uw interieur. Wij snappen als geen ander dat comfort en stijl hand in hand gaan. Onze prachtig vormgegeven draaibare fauteuils zijn niet alleen een echte blikvanger, maar bieden ook een ongeëvenaarde zitervaring. Of u nu wilt ontspannen met een goed boek, genieten van uw favoriete film of gewoon tot rust wilt komen na een lange dag, deze draaibare fauteuil biedt de ultieme plek voor ontspanning. Voor deze fauteuil kunt u kiezen uit ons ruim 1.000 stoffen tellende assortiment. 

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen al deze mogelijkheden? Dat kunnen wij goed begrijpen! Daarom werken wij sinds kort samen met een interieurstyliste die u kan helpen met het inrichten van uw interieur.