Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeNieuwsInterieurtrends

Interieurtrends

Interieurtrends

1. Duurzaamheid

Duurzame en milieuvriendelijke materialen winnen aan populariteit. Mensen zijn steeds meer bezig met het verminderen van hun ecologische voetafdruk, ook in hun interieur. Ook wij kunnen daarin natuurlijk niet achterblijven. Bekijk wat wij doen in het kader van duurzaamheid.

2. Natuurlijke elementen

Het integreren van natuurlijke materialen zoals steen, hout en planten in het interieur blijft een trend. Dit creëert een warme en uitnodigende sfeer. Kent u onze eikenhouten tafelsmaatwerk wandmeubels en marmeren salontafels al? 

3. Organische vormen

Organische vormen hebben een opvallende opmars gemaakt in de interieurwereld. Meubels met vloeiende vormen en asymmetrische details creëren een gevoel van comfort en harmonie. Natuurlijke materialen zoals hout en steen worden gebeeldhouwd tot organische structuren, terwijl accessoires met afgeronde vormen subtiel de ruimte transformeren.

4. Minimalisme

Eenvoud en minimalisme blijven toch nog een belangrijke trend. Mensen kiezen vaak voor strakke lijnen, neutrale kleuren en eenvoudige vormen om een rustige en opgeruimde uitstraling te creëren.

5. Mix van materialen

Het combineren van verschillende materialen en texturen in het interieur geeft een interessante en persoonlijke touch. Denk aan het mixen van metaal, glas, hout en stoffen.

6. Warme kleurpaletten

Warme en aardse kleuren zoals terracotta, roest, oker en diep groen winnen terrein. Deze kleuren zorgen voor een gezellige en comfortabele sfeer.

7. Retro en vintage

Het gebruik van retro en vintage meubels of accessoires in nog steeds in trek. Het geeft een uniek karakter aan het interieur. Heeft u een vintage meubel, maar is de stof helemaal versleten? Geen paniek, wij kunnen uw meubels opnieuw stofferen waardoor deze weer jaren mee gaat. Stuur een mail naar [email protected] met een foto en de afmetingen van uw te stofferen meubelstuk, en wij stellen een vrijblijvende prijsopgave voor u op.