Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeNieuwsFijne feestdagen

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Beste klanten,

Met het einde van het jaar in zicht, kijken wij dankbaar terug op een bijzonder jaar vol hoogtepunten en nieuwe avonturen in onze woonwinkel. Als trotse eigenaar wil ik graag mijn oprechte dank uitspreken aan jullie, onze gewaardeerde klanten, voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld.

Het afgelopen jaar was voor ons extra speciaal, want wij openden onze eigen Interieurstudio en vierden ons 15 jarig bestaan. Wij hebben met veel passie en toewijding gewerkt om prachtige inrichtingen te creëren die jullie woonwensen tot leven brengen. Het is geweldig om te zien hoe onze klanten blij zijn met hun nieuwe interieurs, en dat motiveert ons om nog meer bijzondere projecten te realiseren.

Een bijzonder woord van waardering gaat uit naar ons fantastische personeel. Hun toewijding, creativiteit en harde werk hebben onze woonwinkel en Interieurstudio laten bloeien. Samen hebben we mooie herinneringen gecreëerd en een hechte band opgebouwd.

Terwijl wij vooruitkijken naar het nieuwe jaar, ben ik trots om aan te kondigen dat wij van plan zijn onze showroom nog mooier te maken. Wij streven ernaar om onze collecties en presentaties te vernieuwen, zodat jullie een nog betere winkelervaring hebben.

Bovendien hebben we grote plannen om onze Interieurstudio verder uit te bouwen. Wij willen meer inspirerende ruimtes creëren en nog meer maatwerkoplossingen bieden om aan jullie unieke behoeften te voldoen.

Wat ons extra enthousiast maakt voor het komende jaar, is de uitdaging om duurzamer te worden. We zijn vastbesloten om milieubewuste keuzes te maken en een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. In 2024 introduceren we met trots onze eerste duurzame bank, vervaardigd met volledig afbreekbare materialen en duurzame stoffen.
We hopen hiermee een kleine bijdrage te leveren aan een meer duurzame toekomst.

Namens het hele team van Bankstyle wens ik jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Mogen jullie omringd zijn door liefde, warmte en stijlvolle interieurs!

Met hartelijke groet,

Ben Reurink
Bankstyle BV & Interieur Style Studio