Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeNieuwsEventdagen

Eventdagen

Eventdagen

Let op, dit is een oud nieuwsbericht. Houdt de nieuwspagina, facebook en de nieuwsbrief in de gaten voor ons volgende event! Uiteraard kunt u wel gewoon een afspraak maken met onze interieurstyliste.

Gratis interieuradvies op onze exclusieve eventdagen!

Wij nodigen u hartelijk uit voor ons aankomende evenement, waar we gratis professioneel interieuradvies aanbieden. Of u nu opzoek bent naar subtiele veranderingen of een totale make-over, ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden naar een huis dat perfect bij u past.

Datum: 23/24/25 november
              30 nov /01/02 December
Tijd: 10.00 tot 17.00

Locatie: Bankstyle B.V. Havenstraat 46, Huizen (NH)

Dit unieke evenement belooft een bron van inspiratie te zijn voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën en een frisse kijk op interieurontwerp. 

Wat kunt u verwachten?

Gratis interieuradvies: Maak een afspraak voor een gratis speeddate van 15 minuten met onze interieurstyliste en ontvang deskundig advies op maat.
Exclusieve aanbiedingen: Profiteer van diverse kortingen en ontvang bij aankoop van een bank op maat een gratis woonpakket!
Gratis hapjes en drankjes: Laat u inspireren onder het genot van een hapje en drankje.

Afspraak maken
Maak snel een afspraak voor een gratis speeddate met onze interieurstyliste. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Verspreid het woord!
Nodig uw vrienden, familie en collega’s uit om deel te nemen aan dit inspirerende evenement. Samen maken we van uw huis een ware oase!