Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeNieuwsBuitenbanken op maat

Buitenbanken op maat

Buitenbanken op maat

Onze buitenbanken op maat kunnen zonder problemen het hele jaar door buiten staan. Ze zijn bestand tegen weer en wind. Dus nooit meer gehaast de kussens naar binnen brengen als het regent, of dat ellendige gedoe met hoezen. Na een zomerse regenbui veegt u het water gewoon van uw bank en kunt u weer heerlijk gaan loungen. De buitenbanken zijn ook nog op maat te maken, met een keuze uit wel 400 verschillende stoffen en kleuren! 

Bij Bankstyle begrijpen we dat buitenruimtes uniek zijn en dat standaardoplossingen niet altijd voldoen. Daarom bieden wij hoogwaardige buitenbanken op maat. Of u nu een compacte bank voor een knus hoekje wilt of een royale zitplaats voor het hele gezin, onze op maat gemaakte banken zijn de oplossing. Naast buitbankbanken hebben wij ook bijpassende fauteuils, lounges en ligbedden. Hiermee stelt u uw tuininterieur helemaal zelf samen.

Duurzaam en weerbestendig

Onze buitenbanken op maat zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en weerbestendig. Gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u hier jarenlang plezier van beleeft, ongeacht de weeromstandigheden. Met de juiste afwerking blijven ze beschermd tegen regen, zon en andere elementen, waardoor ze een slimme investering zijn voor de lange termijn.

Buitenbank op maat bestellen?

Het bestellen van een buitenbank op maat is eenvoudig. Neem contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom om uw ideeën uit te werken tot een concreet plan. We zorgen ervoor dat uw buitenbank op maat wordt vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap.

Investeer in de schoonheid en functionaliteit van uw buitenruimte met een op maat gemaakte bank. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw unieke buitenomgeving.