Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLuxury livingLuxe vloerkleden

Luxe vloerkleden

Luxe vloerkleden

Luxe vloerkleden in elke afmeting

Onze luxe vloerkleden zijn in elke afmeting te verkrijgen, hierdoor zijn ze altijd precies passend te maken ten opzicht van uw (huidige) woonsituatie. De kleden kunnen in elke maat, maar ook in elke vorm gemaakt worden. Vierkante kleden, rechthoekige kleden, maar bijv. ook ronde vloerkleden zijn geen enkel probleem. En dat vervolgens weer in elke mogelijke afmeting! Dus stop met zoeken naar dat ene vloerkleed in de juiste maat want bij ons is elk vloerkleed in elke maat te verkrijgen!

Hoogpolige en laagpolige vloerkleden

Naast de keuze uit verschillende afmetingen en vormen heeft u bij ons natuurlijk ook de keuze uit verschillende soorten en stijlen. Zo hebben wij prachtige hoogpolige vloerkleden die perfect passen bij bijvoorbeeld een velours bankstel. Echter hebben wij ook oogstrelende laagpolige velours vloerkleden zoals viscose kleden of viscose-look kleden. Uiteraard zijn binnen deze variaties alle kleden weer op maat te vervaardigen.

Hieronder vindt u ter inspiratie een kleine selectie van verschillende vloerkleden:

Luxe vloerkleden samenstellen?

Een luxe vloerkleed is het neusje van de zalm als het gaat om het uiteindelijke uitstraling in uw woonkamer. Het voegt net even dat extra stukje luxe toe en maakt het geheel compleet.  U bent uiteraard van harte welkom om al onze verschillende vloerkleden evenals de mogelijke kwaliteiten en kleuren te komen bekijken bij ons in de showroom! Onze adviseurs voorzien u graag van het gewenste advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Dus breng snel eens een bezoek aan onze showroom in Huizen (NH)

Vragen over onze de vloerkleden? 

Heeft u vragen over onze vloerkleden? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aanvragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.