Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLuxury livingLuxe stoelen

Luxe stoelen

Luxe stoelen

Wij fabriceren schitterende luxe stoelen in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Bij ons heeft u de keuze uit mega veel verschillende modellen. Daarnaast bieden al die modellen u ook weer allemaal verschillende mogelijkheden. Deze stoelen passen perfect binnen en modern en stijlvol interieur en zijn de kers op de taart van uw eetkamer!

Luxe stoelen in 1.000 kleuren

Onze stoelen zijn allemaal leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren en hierdoor kunt u deze altijd laten aansluiten op uw (nieuwe) interieur. Van schitterende velours stoffen tot makkelijk reinigbare skai stoffen. Het is binnen onze collectie onmogelijk dat u niet de gewenste stof of kleur kunt vinden!

Luxe stoelen samenstellen?

U wilt toch ook dat deze stoelen binnenkort schitteren bij u in de eetkamer? U bent uiteraard van harte welkom om al onze verschillende stoelen en ook alle mogelijke stoffen te komen bekijken bij ons in de showroom! Onze adviseurs voorzien u graag van het gewenste advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Dus breng snel eens een bezoek aan onze showroom in Huizen (NH)

Alle stoelen uit ons assortiment bekijken? Klik op de onderstaande knop:

Alle eetkamerstoelen

Vragen over onze eetkamerstoelen? 

Heeft u vragen over onze eetkamerstoelen? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aan te vragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.