Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLuxury livingLuxe salontafels

Luxe salontafels

Luxe salontafels

Luxe salontafels op maat

Wij fabriceren ook schitterende salontafels volledig op maat in de luxe stijl. Deze salontafels passen perfect bij een modern en strak interieur en daarom vindt u deze ook terug in onze Style & Luxury collectie. Het is een schitterende combinatie tussen een strak design en een chique uistraling. Daarnaast maken wij deze salontafels volledig op maat. U kunt ook kiezen uit allerlei verschillende varianten/modellen.

Luxe salontafels in veel kleuren

Onze salontafels zijn leverbaar in verschillende materialen, zo kunt u kiezen voor eiken fineer om de salontafel wat meer structuur te geven. Bent u juist opzoek naar een gladde salontafel? Dan kunt u gewoon kiezen voor onze MDF varianten die vervolgens in verschillende lakvarianten af te werken zijn. Zo kunt u kiezen uit een matte afwerking maar uiteraard leveren wij deze ook in hoogglans of hoogglans metallic! Daarnaast kunnen de salontafels letterlijk in elke mogelijke kleur geleverd worden. Heeft u een specifieke Ral kleur dan leveren wij de salontafel in de gewenste kleur!

Luxe salontafels samenstellen?

Een luxe salontafel is de kers op de taart als het gaat om het totaalplaatje in uw woonkamer. Het voegt net even dat extra stukje luxe toe en maakt het geheel compleet. Dus als u ook uw plaatje compleet wilt maken bent u van harte welkom om bij ons in de showroom alle mogelijkheden door te nemen. U bent uiteraard van harte welkom om al onze verschillende salontafels en uiteraard ook alle mogelijke materialen en kleuren te komen bekijken bij ons in de showroom! Onze adviseurs voorzien u graag van het gewenste advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Dus breng snel eens een bezoek aan onze showroom in Huizen (NH).

Vragen over onze de salontafels? 

Heeft u vragen over onze salontafels? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aanvragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

 

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.