Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLuxury livingLuxe bioscoopbanken

Luxe bioscoopbanken

Luxe bioscoopbanken

Luxe bioscoopbanken op maat

Wij fabriceren schitterende bioscoopbanken volledig op maat in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. De bankstellen kunnen werkelijk in elke maat geleverd worden en sluiten daardoor naadloos aan op elke Home Cinema. Van gigantische bioscoopbanken en 2 losse bioscoopbanken met een mooie salontafel ertussen. Binnen ons maatwerk concept is werkelijk waar alles mogelijk! Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze uit verschillende vullingen en dieptes om het zitcomfort voor u optimaal te maken.

Luxe bioscoopbanken in meer dan 1.000 kleuren

Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Dit maakt het nog makkelijker om de bioscoopbanken aan te laten sluiten op uw huidige interieur. Ook binnen alle stoffen zijn er vele mogelijkheden, zo kunt u kiezen uit velours, kunstleder, linnen-katoen, polyester en nog veel meer. Voor ieder wat wils en wij weten dan ook altijd zeker dat u bij ons de gewenste stof en kleur voor uw bank moet kunnen vinden. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden met betrekking tot onze bioscoopbanken? Klik dan op de onderstaande knop.
Bioscoopbanken op maat

Vragen over de bioscoopbanken?

Heeft u vragen over onze bedden op maat? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aanvragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.