Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLuxury livingLuxe bedden

Luxe bedden

Luxe bedden

Luxe bedden, vele modellen en mogelijkheden

Wij fabriceren mega veel verschillende modellen bedden en dat ook nog eens in elke afmeting. Zowel de bedden als de hoofdborden maken wij volledig op maat. Wenst u bij uw bed een luxe Tv-lift? Geen probleem en uiteraard maken wij ook die weer volledig op maat. Door ons maatwerk concept zijn deze bedden passend te maken voor elke slaapkamer en elke persoon. Bent u wat langer? Dan verdiepen wij het bed gewoon voor u! Puur maatwerk en dat geleverd direct vanuit de NL fabriek.

Luxe bedden in 1.000 verschillende kleuren

Wilt u uw bed in een bepaalde stofsoort gestoffeerd hebben? Geen probleem want wij hebben lettelijk alles! Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor weet u zeker dat wij het bed altijd kunnen laten aansluiten op uw (nieuwe) slaapkamer. Daarnaast hebben wij ontzettend veel verschillende stofsoorten waar wij mee werken. Zo kunt u kiezen uit: Velours, Linnen-katoen, Polyester, Kunstleder en nog veel meer stofsoorten. En die zijn allemaal weer toepasbaar op al onze verschillende modellen!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden met betrekking tot onze bedden op maat? Klik dan op de onderstaande knop:

Bedden op maat

Bedden op maat samenstellen?

Dus wilt u binnenkort ook op een wolk slapen? Die volledig op maat voor u is vervaardigd in precies de kleur die u wenst? Wie wilt dat tenslotte nou niet? U bent van harte welkom bij ons in de showroom om de verschillende mogelijkheden met elkaar door te nemen. Wij voorzien u graag onder het genot van een kopje koffie of thee van gewenst advies op maat!

Vragen over bedden op maat?

Heeft u vragen over onze bedden op maat? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aanvragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.