Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLuxury livingLuxe barstoelen

Luxe barstoelen

Luxe barstoelen

Luxe barstoelen in 1.000 kleuren

Onze luxe barstoelen passen perfect binnen een moderne en luxe inrichting. De barstoelen zijn in verschillende modellen te verkrijgen en elk model biedt ook weer zijn eigen variaties. Daarnaast kunt u voor al deze barstoelen kiezen uit meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor weet u zeker dat u de barstoelen altijd aan uw (nieuwe) interieur kunt laten aansluiten.

Barstoelen in hoogte op maat te vervaardigen

Onze barstoelen zijn letterlijk in elke hoogte te vervaardigen. Hierdoor kunt u de barstoelen aan laten sluiten op elke tafel, kookeiland of bar. Daarnaast weet u dan ook dat u altijd verzekerd bent van een goede zithoogte in verhouding tot de tafel/bar waar de stoelen aan geplaatst zullen worden.

Daarnaast heeft u bij de barstoelen nog meer mogelijkheden zoals keuze als: Wel/geen armleuning, wel/geen capitons in de rug en allemaal verschillende kleuren poten. Dit kunt u dan perfect afstylen met ons 1.000 kleuren tellende stoffenassortiment.

Benieuwd naar al verschillende modellen barstoelen? Klik op de onderstaande knop.

Alle barstoelen

Barstoelen samenstellen?

Dus wilt u dat een van onze barstoelen binnenkort uw eetkamer verijkt? Dan is het wellicht verstandig om eens een bezoek aan onze showroom te brengen. Het gigantische stoffenassortiment en alle mogelijkheden met betrekking tot de barstoelen zullen u versteld doen staan. Deze barstoelen kunnen toch niet missen in uw woning?

Vragen over onze  luxe barstoelen? 

Heeft u vragen over onze luxe barstoelen? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aan te vragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.