Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLuxury livingLuxe bankstellen

Luxe bankstellen

Luxe bankstellen

Luxe banken in elke maat

Velours bankstellen zijn het oogappeltje uit ons assortiment. De bankstellen zijn volledig op maat te vervaardigen en dat betekent dat u de maten helemaal zelf kunt bepalen. Dat maakt deze bank tot een echt topproduct. De bank is in de Style & Luxury look vervaardigd. Dit klinkt erg prijzig, maar deze bank is voor een hele schappelijke prijs samen te stellen.

De velours bankstellen hebben een ontzettende elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat u verwacht van een bankstel. De bank is een prachtexemplaar en zal een eye-catcher in uw woonruimte zijn.

Velours bankstel samenstellen?

Dus wilt u dat deze bank binnenkort schittert bij u in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan onze showroom en u zult verstelt staan van alle mogelijkheden. Deze velours bankstellen op maat zijn perfect aangezien die exact op uw wens kan worden samengesteld.

Alle banken op maat bekijken? Klik op de onderstaande knop:

Banken op maat

Vragen over velours bankstellen? 

Heeft u vragen over onze velours bankstellen? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aanvragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.