Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLandelijk wonenLandelijke loveseats

Landelijke loveseats

Landelijke loveseats

Landelijke loveseats met vele mogelijkheden

Wij fabriceren prachtige loveseats. Een Loveseat is in feite een 1,5 zits waar je heerlijk met zijn tweeën in weg kunt zwijmelen. Ideaal om samen lekker een filmpje in te kijken in de avond of juist perfect om de kleine van het gezin lekker samen in te laten gamen op de Ipad bijvoorbeeld. Een loveseat voegt daarnaast altijd net even dat stukje extra toe aan het interieur. Het breekt het geheel om het zo maar even te zeggen.

Daarnaast zijn veel van onze loveseats op maat te vervaardigen dat betekent dat ze leverbaar zijn in elke breedte! U kunt daarnaast kiezen uit verschillende zithoogtes en zitdieptes om te zorgen dat de stoel perfect op uw wensen word geproduceerd. Om het comfort nog beter op u te laten aansluiten heeft u ook de keuze uit verschillende zitvullingen.

Landelijke loveseats leverbaar in 1.000 kleuren

Al onze landelijke lovseats zijn leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat u bij ons de juiste stof en kleur kunt vinden en kunt u het op die manier weer naadloos laten aansluiten op het (huidige) interieur. 

Hieronder vind u ter inspiratie een kleine selectie van de loveseats die wij hebben geproduceerd:

Landelijke Loveseat samenstellen?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden met betrekking tot deze loveseats? Maak dan snel een afspraak om bij ons langs te komen bij ons in de showroom en u zult versteld staan van al dat mogelijk is. Daarnaast kunt u dan meteen een blik werpen op ons gigantische stoffen assortiment. U bent uiteraard van harte welkom!

Al onze loveseat bekijken? Klik op de onderstaande knop:

Loveseats

Vragen over onze landelijke loveseats? 

Heeft u vragen over onze landelijke loveseats? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aan te vragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.