Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLandelijk wonenLandelijke fauteuils

Landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils met vele mogelijkheden

Binnen een landelijke inrichting kan de landelijke fauteuil uiteraard niet ontbreken. Deze fauteuils fabriceren wij voor het overgrote deel ook nog volledig op maat. Dit bied u vele mogelijkheden op het gebied van de afmetingen en het comfort. Zo zijn de meeste fauteuils in elke breedtes te verkrijgen en kunt u ook nog kiezen uit verschillende zitdieptes en zithoogtes. Hierdoor bent u verzeker van een ideaal zitcomfort voor uw fauteuil

Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit vele opties. Zo kunt u kiezen voor verschillende stiknaden en afwerkingen. Kunt u kiezen uit wel/geen knopen en zijn er verschillende zitvullingen mogelijk voor de fauteuils. Dit allemaal om de fauteuil perfect aan te laten sluiten op uw wensen!

Landelijke fauteuils in 1.000 kleuren

Daarnaast zijn onze fauteuils ook nog eens leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor weet u zeker dat de fauteuils altijd mooi te matchen zijn met de huidige/nieuwe kleuren in de woonruimte waardoor het perfect samensmelt in het geheel. Al met al dus zeker de moeite waard om eens te kijken of er ook voor u een leuke landelijke fauteuil tussen zit!

Hieronder vind u een kleine selectie van verschillende landelijke fauteuils uit onze collectie:

Landelijke fauteuil samenstellen?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden met betrekking tot deze fauteuils? Maak dan snel een afspraak om bij ons langs te komen bij ons in de showroom en u zult zich verbazen over alle mogelijkheden die wij bieden te samen met ons gigantische stoffen assortiment en de ruime keuze in modellen en opties. U bent van harte welkom!

Al onze fauteuils bekijken? Klik op de onderstaande knop:

Fauteuils

Vragen over onze landelijke fauteuils? 

Heeft u vragen over onze landelijke fauteuils? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aan te vragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.