Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLandelijk wonenLandelijke eetkamerstoelen

Landelijke eetkamerstoelen

Landelijke eetkamerstoelen

Landelijke stoelen, vele modellen

Wij hebben vele verschillende modellen die allemaal aan te sluiten zijn op de landelijke stijl. Deze stoelen bieden u per stoel ook weer vele keuze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor deze stoelen of u wel of geen armleuningen wenst.

Maar ook heeft u de keuze uit verschillende rugpatronen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gecapitonneerde of juist gladde stoelen maar daarnaast heeft u ook nog de keuze uit andere rugpatronen. Ook heeft u nog eens de keuze uit verschillende kleuren voor de stoelpoten. Op deze manier kunt u alles helemaal naar wens laten maken. Wij kunnen praktisch alles voor u fabriceren.

Landelijke stoelen leverbaar in 1.000 kleuren

Daarnaast zijn al onze stoelen leverbaar in meer dan 1,000 verschillende stoffen en kleuren. Bent u opzoek naar een zachte Linnen-katoen stof? Die hebben wij. Liever een makkelijk reinigbare Polyester stof? Uiteraard ook geen enkel probleem! Wij kunnen u binnen de stof en kleur voorzien van elke wens. De stof en kleur moet u altijd bij ons uit kunnen komen. 

Hieronder vind u een kleine selectie van landelijke stoelen die wij hebben mogen producen voor onze klanten:

Landelijke stoelen samenstellen?

Dus wilt u dat deze stoelen binnenkort uw eettafel hebben staan? Maak dan snel een afspraak om bij ons langs te komen bij ons in de showroom en u zult versteld staan van het gigantische stoffen assortiment en de ruime keuze in stoelen en opties. U bent van harte welkom!

Al onze eetkamerstoelen bekijken? Klik op de onderstaande knop:

Eetkamerstoelen

Vragen over onze landelijke eetkamerstoelen? 

Heeft u vragen over onze landelijke eetkamerstoelen? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aan te vragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.