Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLandelijk wonenLandelijke eetkamerbanken

Landelijke eetkamerbanken

Landelijke eetkamerbanken

Landelijke eetkamerbanken, vele modellen.

Binnen de landelijke stijl kan de eetkamerbank niet ontbreken. Deze past perfect binnen een landelijke inrichting. En gelukkig voor u fabriceren wij deze volledig op maat. Wij bieden u een ruim assortiment aan verschillende modellen en varianten. Wenst u de eetkamerbank op poten of juist met een dichte onderkant? Wenst u een eetkamerbank met een hoge of een lage rugleuning? Voor ons allemaal geen enkel probleem!

Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit verschillende rugpatronen. Wenst u de eetkamerbank voorzien te hebben van een gladde rugleuning? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem! 

Landelijke eetkamerbank in 1.000 kleuren en stoffen

Naast alle maatwerk mogelijkheden heeft u ook nog eens de keuze uit meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren waardoor u altijd de gewenste stof en kleur voor uw eetkamerbank bij ons moet kunnen vinden. Zo kunt u kiezen uit makkelijk reinigbare skai of lederlook stoffen maar hebben wij ook bijv. waterafstotende velours of geweven stoffen die dus ook prima geschikt zijn voor in de eetkamer.

Hieronder vind u een kleine selectie van de verschillende landelijke eetkamerbanken die wij hebben geproduceerd: 

Landelijke eetkamerbanken samenstellen?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden met betrekking tot deze eetkamerbanken? Maak dan snel een afspraak om bij ons langs te komen bij ons in de showroom en u zult versteld staan van het gigantische stoffen assortiment en de ruime keuze in modellen en opties. U bent van harte welkom!

Al onze eetkamerbanken bekijken? Klik op de onderstaande knop:

Eetkamerbanken

Vragen over onze landelijke eetkamerbanken? 

Heeft u vragen over onze landelijke eetkamerbanken? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aan te vragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.