Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLandelijk wonenLandelijke barstoelen

Landelijke barstoelen

Landelijke barstoelen

Landelijke barstoelen met vele mogelijkheden

Bent u opzoek naar een landelijke barstoel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij fabriceren namelijk barstoelen in de landelijke stijl. Onze barstoelen bieden u vele mogelijkheden. Zo zijn onze barstoelen volledig op maat te vervaardigen qua hoogte.

Hierdoor weet u zeker dat de barstoelen altijd naadloos aansluiten op de bartafel of het kookeiland. Tevens fabriceren wij echt barstoelen in tegenstelling tot barkrukken zijn dit echt stoelen die bedoelt zijn om lekker lang in te kunnen zitten en dus ook ideaal zijn om heerlijk in na te tafelen.

Landelijke barstoelen in 1.000 verschillende kleuren

Onze barstoelen zijn leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Zo weet u zeker dat u bij ons altijd de gewenste stoffen en kleuren kunt vinden waar u naar opzoek bent. De stoelen zijn leverbaar in hoogwaardige kunstleders tot waterafstotende geweven stoffen. Ideaal voor in de eetkamer, op die manier blijven uw stoelen ook op de lange termijn mooi! 

Hieronder vind u een kleine selectie ter inspiratie van verschillende landelijke barstoelen:

Landelijke eetkamerbanken samenstellen?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden met betrekking tot deze eetkamerbanken? Maak dan snel een afspraak om bij ons langs te komen bij ons in de showroom en u zult versteld staan van het gigantische stoffen assortiment en de ruime keuze in modellen en opties. U bent van harte welkom!

Al onze eetkamerbanken bekijken? Klik op de onderstaande knop:

Barstoelen

Vragen over onze landelijke eetkamerbanken? 

Heeft u vragen over onze landelijke eetkamerbanken? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aan te vragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.