Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeInspiratieLandelijk wonenLandelijke bankstellen

Landelijke bankstellen

Landelijke bankstellen

Landelijke bankstellen in vele modellen

Binnen de landelijke collectie hebben wij vele verschillende modellen die wij kunnen leveren. Uiteraard zijn al deze modellen volledig op maat te vervaardigen waardoor u kunt kiezen uit lettelijk elke samenstelling. Wenst u een hoekbank? Dat is geen probleem! Wenst u een bankstel met een longchair? Ook geen punt. Gewoon opzoek naar een rechte bank? Ook die kunnen wij voor u fabriceren in werkelijk elke afmeting.

Maar het maatwerk gaat nog verder dan dat! Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende zitdieptes, zithoogtes en verschillende zitvullingen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimaal zitcomfort voor u zelf en kunt u elke dag weer genieten van een heerlijke zit!

Landelijke bankstellen in 1.000 kleuren

Daarnaast zijn onze bankstellen leverbaar in meer dan 1.000 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor weet u zeker dat u altijd de gewenste stof of kleur moet kunnen vinden bij ons en het nieuwe meubelstuk naadloos kunt laten aansluiten op uw interieur.

Hieronder vind u een kleine selectie van de verschillende landelijke banken die wij al hebben gefabriceerd.

Landelijke bank samenstellen?

Dus wilt u dat deze bank binnenkort uw woonkamer verwarmd?  Kom dan snel een bezoek brengen aan onze showroom en dan zult u verstelt staan van alle mogelijkheden. Deze landelijke bankstellen op maat zijn perfect aangezien die exact op uw wens kan samengesteld worden.

Alle banken op maat bekijken? Klik op de onderstaande knop:

Banken op maat

Vragen over velours bankstellen? 

Heeft u vragen over onze velours bankstellen? Wij helpen u uiteraard graag met al uw wensen! Wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom in Huizen (NH) of een prijsopgave aan te vragen? Neem dan vooral even contact met ons op! 

Afspraak maken Offerte aanvragen WhatsApp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder
Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.