Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Elementen bank op maat in 1.000 kleuren

Elementen bank op maat

Elementen bank op maat

De elementen bank is momenteel het nieuwe model onder de meubelstukken. De elementen bank heeft een zeer sfeervolle uitstraling en zit daarnaast ook nog eens uiterst comfortabel. De bank heeft een uitstraling die gemakkelijk te combineren valt met vele verschillende interieurstijlen. Ideaal als u al een bepaalde interieurstijl hanteert in uw woning.

Daarnaast word de bank op Nederlandse bodem geproduceerd en betreft het hier dus een origineel Nederlands meubelstuk. Iets wat je helaas in deze tijd steeds minder tegenkomt. Door de Nederlandse productie bent u verzekerd van een goede kwaliteit, snelle levering, goede service en garantie!

Op maat: Breedte, diepte, zithoogte en 1.000 kleuren

Wij maken de elementen bank volledig op maat. U kunt exact aangeven welke buitenmaten u wens en wij produceren het bankstel voor u in de gewenste maten. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende dieptes. Bent u wat korter, dan is een minder diepe zitting wellicht gewenst. Bent u juist wat langer dan gemiddeld zouden wij de bank weer kunnen verdiepen voor u. Het zelfde geld voor de zithoogte van de elementen bank.

Maar misschien nog belangrijker is dat de elementen bank te leveren is in meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. Hierdoor weet u dat u altijd de gewenste stof en kleur moet kunnen vinden.

Levertijd en bezichtigingen

De standaard levertijd op onze elementen bank bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Daarnaast is er indien gewenst de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen. Dan kunnen wij de bank al met een week of 4 al bij u leveren.

Uiteraard zijn de bankstellen ook te bezichtigen bij ons in de showroom. U bent u uiteraard van harte welkom bij ons in Huizen (NH). Wenst u een afspraak te maken voor een bezichtiging? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp