Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoofdbord op maat Blok

Hoofdbord op maat Blok

Hoofdbord op maat Blok

Dit hoofdbord op maat heeft een zeer stijlvolle en strakke uitstraling! U kunt dit hoofdbord stofferen in een stijlvolle skai stof maar bijvoorbeeld ook een warme en sfeervolle lederlook. Het is maar net waar u van houd. U geeft aan ons aan wat u zoekt, wij laten u daarbinnen de mogelijke stoffen en kleuren zien. U geeft aan in welke afmetingen u het hoofdbord wenst en wij beginnen met fabriceren. It’s that simple!

Natuurlijk word het even keuzes maken want bij ons kunt u kiezen uit een 900 kleuren tellend stoffen assortiment. Dus daar zal nog wel even over nagedacht worden maar dat is ook logisch. Met dit hoofdbord aan uw bed/wand brengt u uw slaapkamer in luxere sferen! Dus twijfel ook niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Details Hoofdbord op maat Blok

Wilt u een accurate prijsopgave ontvangen? Dan kunt u ons altijd bereiken, wij voorzien u graag van de gewenste informatie met betrekking tot de prijzen, stoffen etc. Echter kunnen wij ons voorstellen dat u toch een beetje een indicatie wenst wat een dergelijk hoofdbord moet kosten. Zoals u zult weten heeft elke afmeting en elke stof zijn eigen prijs. De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een standaard polyester en kunnen dus afwijken van de uiteindelijke prijs mocht u voor een andere stof gaan.

Maat Hoofdbord

Prijs

120 cm hoog x 120 cm breed€ 429,-
120 cm hoog x 140 cm breed€ 459,-
120 cm hoog x 160 cm breed€ 499,-
120 cm hoog x 180 cm breed€ 549,-
120 cm hoog x 200 cm breed€ 589,-
120 cm hoog x 220 cm breed€ 629,-
120 cm hoog x 240 cm breed€ 679,-
 

Levertijd Hoofdbord op maat Blok

De gemiddelde levertijd van onze hoofdborden is 6 tot 8 weken. Natuurlijk is er een mogelijkheid om een spoedbestelling te doen, tegen een kleine meerprijs zorgen wij er dan voor dat u het hoofdbord binnen 4 weken in huis heeft! Dus stop met twijfel en maak een afspraak bij ons in de showroom om de hoofdborden te bekijken of bel ons even: 035 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp