Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke eetkamerstoel Bram

Landelijke eetkamerstoel Bram

Landelijke eetkamerstoel Bram is een zeer luxe eetkamerstoel. Door de knopen in de rug geeft dit net wat extra detail in de woonkamer. Deze stoel reageert heel goed op bepaalde lichtinval, dit komt door de stof die erop gestoffeerd is.

Landelijke eetkamerstoel Bram mogelijkheden

Deze landelijke eetkamerstoel kan geheel op maat gemaakt worden. U kunt dus zelf u wensen opgeven en bij ons de stoel laten maken. Hieronder staan de standaardmaten weergegeven. Op de foto is de stoel met een velours stof gestoffeerd. Deze stof is dan ook beschikbaar

Vanaf: € 235,-

Afmetingen eetkamerstoel Bram
Totale hoogte: 97 cm
Totale Breedte: 60 cm
Totale Diepte: 66 cm

Zitting
Zithoogte: 50 cm
Zit diepte: 52 cm
Zit breedte: 46 cm

Ook alle stoffen kunnen worden gestoffeerd op deze landelijke stoel. Klik hier voor een overzicht van alle stoffen. De stoffen hebben verschillende toeslagen, dit kunt u bij ons opvragen.

Landelijke eetkamerstoel  Bram levertijd

De levertijd voor deze landelijke eetkamerstoel is 6 tot 8 weken. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen  via ons telefoonnummer of e-mailadres. Ons telefoonnummer is 035 – 75 13 098. Ons e-mailadres is [email protected] U kunt ook de verschillende formulieren aan de rechterkant invullen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp