Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Design eetkamerstoel Piva zonder armleuningen

Design eetkamerstoel

Design eetkamerstoel Piva luxe eetkamerstoel

Als u voor het model Piva kiest kunt u voor de bekleding uit ruim 1000 verschillende kleuren en stoffen kiezen die bij uw moderne designer inrichting. De stoffen verschillen van eigenschappen lederlook, velours, linnen-katoen, polyester en skai stoffen.

Details Desgin eetkamerstoel Piva luxe eetkamerstoel

Deze design eetkamerstoel past schitterende bij een moderne inrichting. De strakke lijnen van de eetkamerstoel zorgen ervoor dat u een oogstrelend mooie woonkamer zult krijgen. Dus stop met zoeken naar die ene stoel want wij hebben deze in ons assortiment. *Vanaf prijs houd in dat er rekening word gehouden met de goedkoopste stof. Bij andere stof word er stoftoeslag berekend.

Levertijd Design eetkamerstoel Piva luxe eetkamerstoel

De levertijd van de eetkamerstoel bedraag 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen worden allemaal op bestelling voor u gemaakt in Nederland. Heeft u vragen omtrent de eetkamerstoel Piva of een ander meubelstuk uit onze collectie? Neem dan vooral even contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp