^

Vloerkleden op maat bij Bankstyle

Prachtige vloerkleden, uitstekende kwaliteit én een eerlijke prijs

Naast onze prachtige assortiment van meubilair verkoopt Bankstyle tegenwoordig ook vloerkleden. Nu kunt u bij u meubelstuk op maat een bijpassend vloerkleed kopen, een logisch één-tweetje. Zoals u van ons gewend bent is maatwerk mogelijk. Vele van onze kleden kunt u volledig op maat laten snijden. Hierdoor kunt u de lijnen van uw bank, fauteuil, longchair of eetkamertafel naadloos aan laten sluiten op uw vloerkleed en de rest van uw interieur.
Bankstyle beweegt zich richting het one stop shopping principe in combinatie met maatwerk. U loopt tegenwoordig bij ons binnen om vrijwel uw gehele interieur uit te kiezen vloerkleden op maat, eetkamertafels op maat, hoog en –zijdeglans salontafels op maat en natuurlijk ons eetkamermeubilair.

Vele kleuren & maten

Al onze vloerkleden zijn van topkwaliteit, voor een scherpe prijs. Zoals u dit van ons gewend bent. Daarnaast kunt u bij deze vloerkleden ook weer kiezen uit vele verschillende kleuren en ook stoffen. Voor uw landelijke interieur hebben bieden wij prachtige vloerkleden aan van 100% wol. Bij een modern interieur passen onze hoogpolige vloerkleden. Zoekt u een uniek vloerkleed neem dan eens een kijkje bij onze viscose vloerkleden. Deze luxueuze vloerkleden zijn een echte eye-catcher in elke huiskamer. Op deze pagina vindt u enkele vloerkleden uit onze collectie. U kunt onze gehele collectie vinden op www.luxe-vloerkleed.nl

Bekijk de vloerkleden in onze showroom

In onze showroom vindt u al de stalen van onze vloerkleden. Daarnaast hebben bij in onze showroom de meest populaire vloerkleden als demo liggen. Zo kunt u zien wat het effect van een vloerkleed op maat is bij een bank. Door overal in uw kamer maatwerk toe te passen kunt u nu eindelijk uw droominterieur creëren en dit allemaal bij bankstyle.nl. 

 

 

Afspraak

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in de showroom om deze vloerkleden en onze andere meubelstukken een keer te komen bekijken. Wij staan zes dagen per week voor u klaar (van maandag tot en met zaterdag geopend en eventueel ook in de avonduren) om al u vragen te beantwoorden. Maar ook voor advies! Het is belangrijk dat u de juiste kleurencombinaties voor uw meubilair en vloerkleden.
Een bezoek aan onze showroom gebeurd echter altijd op afspraak voor het snel en gemakkelijk maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op: 035-7513098 Of u kunt het onderstaande contactformulier invullen.

 

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.