Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

U vormige bank

U-vormige bank

Op zoek naar een U-vormige bank? Dan zit u bij bankstyle goed. Bankstyle maakt banken op maat. Tevens leveren wij bankstellen op maat. Wij bieden u de keuze uit maar liefst 800 verschillende populaire kleuren en stoffen.

Een u U-vormige bank van Bankstyle is standaard voorzien van een vaste stoffering. Het is ook mogelijk om een u U-vormige bank te bestellen met een losse hoes. Naast de vaste stoffering en de losse hoes kunt u ook de kleur en van de u U-vormige bank zelf bepalen. Want vergeet niet dat een bankstel vooral bij u en uw interieur moet passen.

U-Vormige bank : aanvragen stofstaal

Een U-vormige bank maken wij graag voor u op maat. Want het belangrijkste is natuurlijk dat een bankstel qua afmeting, kleur en stijl bij u en uw interieur past. Uiteraard is het mogelijk om uw toekomstige U-vormige bank te aanschouwen en te komen testen.

Heeft u geen tijd? Of vind u een ritje naar Huizen (provincie Noord Holland) te ver? Wij sturen u graag een staaltje stof toe zodat u van dichtbij kunt aanschouwen welke stof bij u en uw landelijke interieur past. Dat noemen wij bij bankstyle nou service!

U-Vormige bank op maat

Een U-vormige bank kan op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker voor de afmetingen. Bent u altijd al op zoek geweest naar een U-vormige bank die qua afmeting in uw interieur past? Bankstyle maakt uw U-vormige bank tot op de centimeter nauwkeurig op maat. Geef ons uw wensen door en mij maken een prijsopgave voor u.

Style & Luxury hoekbank op maat (4)

Het komen bezichtigen van een U-Vormige bank

Uw u vormige bank wordt in Nederland gemaakt. Daarom kan Bankstyle u een snelle service en hoge kwaliteit garanderen. Orders worden normaliter tussen de 6 en 8 werken geleverd. Ook kunt u kiezen voor een spoedorder, dan leveren wij uw klassieke bankstel binnen 3 weken. Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken om onze klassieke bankstellen te komen bekijken of een staaltje stof ontvangen? U kunt gerust mailen naar [email protected] of bellen naar 06 – 81 144 695.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp