Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

U bank

U Bank op maat

Altijd al op zoek geweest naar een U bank? Dan bent u bij bij Bankstyle aan het juiste adres. Bankstyle levert landelijke banstellen op maat. Waaronder ook een U bank. Bij Banstyle heeft u de keuze uit maar liefst 800 kleuren en stoffen. Een U bank is standaard uitgerust met een vaste stoffering. Behalve de vaste stoffering, kunt u ook de losse hoes, kleur en vulling van de bankstellen zelf kiezen. Want naast dat een bankstel lekker moet zitten moet hij natuurlijk ook aan al uw wensen voldoen.

U bank op maat

Een bankstel maken wij graag voor u op maat. Wat het is belangrijk dat een U bank aan al uw wensen voldoet en zowel qua afmeting als qua kleur bij uw interieur past. U kunt altijd onze bankstellen komen bezichtigen. Heeft u geen tijd ? of heeft u geen zin om de deur uit te moeten? Geen enkel probleem. Wij sturen u graag een staaltje stof toe, zodat u vanuit uw luie stoel rustig een keuze kunt maken welke kleur het beste bij uw landelijke interieur past.

Hoekbank op maat

Een U bank tot op de centimeter nauwkeurig

Een U bank kan op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker voor de afmetingen. Bankstyle maakt uw U bank tot op de centimeter nauwkeurig op maat. Geef ons uw wensen en afmetingen door en wij maken een prijsopgave voor u.

U bank bezichtigen?

Onze bankstellen worden gemaakt in Tiel(Gelderland). Daarom kan Bankstyle u een bankstel van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs garaderen. Normaliter worden onze bankstellen tussen de 6 en 8 weken geleverd. U kunt ook kiezen voor een spoedorder. Uw bankstel wordt dan binnen 3 weken geleverd. Heeft u nog vragen? Of wilt u uw nieuwe U bank of een van onze andere modellen komen bezichtigen? Dat kan! U kunt gerust mailen naar [email protected] of bellen naar 06 – 81 144 695

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp