Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Stofferen en stoffen

Stofferen

Luxe stoel Bram Style & Luxury

De Luxe stoel Bram uit onze Style & Luxury collectie is een schitterende eetkamerstoel met een moderne uitstraling! Bent u op zoek naar een eetkamerstoel waar een aura van luxe omheen hangt? Dan is dit precies de stoel die u moet hebben. De stoel heeft een prachtige en stijlvolle uitstraling mede door de oogstrelend mooie gecapitonneerde rug van de stoel.

Mogelijkheden van de Luxe stoel Bram

Daarnaast biedt deze stoel u veel mogelijkheden! Zo kunt u kiezen uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen waaronder schitterende velours, skai of lederlook stoffen. Maar als u dacht dat de mogelijkheden daarmee ophielden heeft u het goed mis, u kunt namelijk nog veel meer opties wel/niet kiezen. Zo kan de stoel ook zonder gecapitonneerde rug of zonder armleuningen geleverd worden! Wij leveren de stoelen rechtstreeks uit de fabriek hierdoor, kunnen wij u deze mogelijkheden bieden en tevens snel leveren.

Details Luxe stoel Bram Style & Luxury

Dus bent u op zoek naar iets nieuws? Iets luxe en stijlvols? Dan kunt u stoppen met zoeken want deze schitterende eetkamerstoel is dan echt iets voor u. Door de vele kleur- en stofmogelijkheden kunt u de stoel praktisch aan laten sluiten op alle verschillende interieurstijlen die u wellicht al hanteert in uw huis. Wel zo gemakkelijk! Voor uw gemak hebben wij hieronder even de afmetingen en vanaf prijzen van de stoelen genoteerd.

Stofferen en stoffen van BankstyleWij stofferen al jarenlang meubels, Heeft u een nieuwe hoes nodig voor uw bankstel van bijv. Linteloo of een ander merk? Neem dan contact met ons op! Wij stofferen namelijk een hele hoop bankstellen, hierdoor ziet uw bankstel er weer als vanouds uit! Wij kunnen onze stofferingen leveren in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen.Dus twijfel niet langer en maak een afspraak bij ons in de showroom om de mogelijkheden van het stofferen door te nemen. Of maak een afspraak om onze nieuwe modellen bankstellen te komen bekijken, wij maken namelijk bankstellen volledig op maat. (U kunt hier tevens de meubelstoffen bekijken die ook om onze eigen modellen heen gestoffeerd kunnen worden). Wellicht dat dit het voor u makkelijker maakt om bepaalde stoffen te beoordelen.

Type stoelPrijsAfmetingen
Eetkamerstoel zonder leuningen€ 199,-97 x 45 x 66 cm
Eetkamerstoel met arm€ 235,-97 x 60 x 66 cm Arm hoogte: 65 cm
Eetkamerstoel gecapitonneerd€ 210,-97 x 45 x 66 cm
Eetkamerstoel gecapitonneerd met arm€ 249,-97 x 60 x 66 cm Arm hoogte: 65 cm

*dit zijn vanaf prijzen, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof) Klik HIER voor onze meubelstoffen.

Eetkamerstoel Bram in combinatie met eetkamerbank Bram

U kunt de eetkamerstoel Bram perfect combineren met zijn collectiegenoot, namelijk de eetkamerbank Bram! Dit is een eetkamerbank exact gemaakt zoals de eetkamerstoel en dus perfect te combineren met de stoel Bram. Gaat u voor deze geweldige combinatie in uw huis? Klik hier om de eetkamerbank te bekijken.

Levertijd Luxe stoel Bram Style & Luxury

De gemiddelde levertijd van de Eetkamerstoel Bram is zo’n 6 tot 8 weken. Echter is het ook mogelijk om een spoedbestelling te doen. Tegen een nette meerprijs is het voor ons dan mogelijk om de stoelen al binnen 4 weken bij u thuis te krijgen. Mocht u nog vragen hebben omtrent de eetkamerstoel? Of wenst u een afspraak te maken? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of neem contact per telefoon met ons op: 06-811 44 695 of 035-7513098
[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner]

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
[/et_pb_column]
green-btn
[/et_pb_section]

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp