Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Stoffen bankstellen

Stoffen bankstellen

Stoffen bankstellen bij Bankstyle. Bankstyle verkoopt stoffen bankstellen tegen scherpe prijzen, wij beginnen bij gratis stoffen en hebben daarna stoffen in verschillende prijs klassen. Bij Bankstyle kunt u uit meer dan 1.000 stoffen en kleuren kiezen, zo kunt u er voor zorgen dat er een match tussen de bank en uw woonkamer zit.

De stoffen bankstellen bij Bankstyle, zien er erg goed en strak uit. U kunt bij Bankstyle uit super veel verschillende stoffen kiezen. Zo kiest u uw gewenste stof bij de bank. De stoffen bankstellen zijn verkrijgbaar in losse hoezen en vaste hoezen, de losse hoezen zijn makkelijk van de bankstellen af te ritsen. De stoffen bankstellen zorgen voor een landelijke uitstraling in uw woonomgeving.

Bekijk hier al onze stoffen bankstellen! Wij maken onze bankstellen volledig op maat in 900 verschillende kleuren!

Stoffen bankstellen op maat

Bij Bankstyle kunt u stoffen bankstellen op maat laten maken. U kun de stof bankstellen op alles aanpassen, de leuning, zitting, breedte, hoogte. Ook hebben wij een ruime keus aan stoffen. Zo kunnen wij er voor zorgen dat het bankstel naar uw wensen wordt vervuld. Klik hier voor meer informatie over het maatwerk.

Levertijd van de stoffen bankstellen bij Bankstyle

De banken van Bankstyle worden gemaakt in Nederland, dit geeft een voordeel voor de levertijden van de bankstellen. De bankstellen worden geleverd tussen de 6 tot 8 weken. Wanneer u in spoed order plaatst kunt u de banken binnen 3 weken thuis verwachten. U kunt altijd op afspraak bij de showroom komen. Heeft u verder nog enige vragen? Bel dan naar: 06-81144695 of mail naar: [email protected]

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp