Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Stoel Industrieel Manchester in 2 verschillende kleuren

€€ 189,-,-

Stoel Industrieel Manchester in 2 verschillende kleuren

De stoel Industrieel Manchester is in 2 verschillende kleuren te verkrijgen. De stoel valt dus mooi aan te sluiten op het huidige interieur dat u heeft. Daarnaast zijn de stoelen voorzien van een zeer luxueuze uitstraling. Mede door het stiksel op de rugleuning van de stoelen krijgen deze een zeer stijlvolle en luxe uitstraling. Het is de perfecte combinatie tussen luxe en elegantie.

De stoelen zijn daarnaast gestoffeerd in een zeer mooie en kwalitatief hoogstaande kunstlederen stof. Daarbinnen kunt u kiezen uit 2 verschillende kleuren. Mede door het magere frame van de stoelen in combinatie met de mooie lederen zitting maakt het dat deze stoel echt tot de toppers uit onze Industriële collectie valt.

Stoel Industrieel Manchester in 2 verschillende kleuren

De stoelen worden direct vanuit de Fabriek geleverd. Dat is ook de reden dat wij deze voor een dusdanig voordelige prijs aan u kunnen aanbieden. U krijgt eigenlijk het neusje van de zalm binnen de industriele stijl voor een verwaarloosbare prijs. Dus stop met zoeken naar de ideale stoel want hij bevind zich momenteel op uw scherm en wellicht binnenkort in uw woonkamer.

Levertijd Stoel Industrieel Manchester in 2 verschillende kleuren

U bent natuurlijk ook benieuwd wanneer u de stoel industrieel qua levertijd thuis kunt verwachten. De exacte levertijd is afhankelijk van de voorraad van dat moment. Bent u benieuwd naar de exacte levertijd? Neem dan even contact met ons op via het onderstaande contactformulier of via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp