Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Romantische banken

Bankstyle levert romantische banken op maat. Bij Bankstyle hebben wij een breed scala aan verschillende kleuren en stofffen. Zo kunt u uit maar liefst 800 verschillende kleuren en stoffen kiezen die allemaal perfect op een van onze romantische banken past. De romantische banken van Bankstyle zijn standaard voorzien van een vaste stoffering. Tevens kunt u uw eigen schwung aan het bankstel geven door de kleur, de losse hoes en de vulling van de bank zelf te kiezen. Want het belangrijkste is natuurlijk dat een bakker lekker zit.

De kleur,vulling, stoffering van onze Romantische banken

De romantische banken maken wij graag voor u op maat. Want het is wel van belang dat de romantische bank qua kleur en afmeting wel bij u en uw geliefde passen. U kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om samen met uw geliefde een van onze romantische bankstellen te komen bekijken. Wij kunnen eventueel een staaltje stof opsturen wanneer uw geen tijd of geen ritje richting Huizen (Noord-Holland) wilt maken. Dan kunt u samen met uw echtgenoot beslissen welke kleur het beste bij uw inrichting past.

Romantische banken bij bankstyle op maat

Romantische banken op maat laten maken is voor ons geen probleem en dat geldt zeker voor de afmetingen. Bankstyle kan de romantische banken tot op de centimeter nauwkeurig op maat laten maken zodat de romantische banken qua afmeting precies op de plek past die u in gedachten had. Geef ons uw wensen en afmetingen door zodat wij een prijsopgave voor u kunnen maken.

Romantische banken komen bezichtigen

Onze romantische banken worden in Tiel(provincie Gelderland) gemaakt. Mede hierom kan Bankstyle u een snelle service en banken van een hoge kwaliteit kan garanderen. Normaliter worden de orders tussen de 6 en 8 weken geleverd. U kunt ook kiezen voor een spoedorder. Uw bankstel worden dan tegen betaling binnen 3 weken geleverd zodat u eerder met uw echtgenoot intiem kunt genieten van uw nieuwe bankstel. Wilt u een van onze romantische banken komen bezichtigen of er samen met uw echtgenoot op komen zitten? Dat kan! U kunt mailen naar [email protected] of bellen naar 06 – 81 144 695 om een afspraak te maken.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp