Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Riviera Maison stijl bankstellen

Riviera Maison stijl bankstellen

Ook altijd al gedroomd van een prachtig Riviera Maison bankstel in uw woonkamer? Dat is zeker mogelijk bij Bankstyle. Bankstyle verkoopt verschillende Riviera Maison stijl bankstellen tegen een zeer scherpe prijs. Zo kunt ook u deze mooie stijl in huis halen.

Riviera Maison stijl bankstellen mogelijkheden

Het grootste nadeel van Riviera Maison bankstellen is dat de zitkussens snel gaan inzakken. Er ontstaan kuilen en uw bank ziet er niet meer uit. Bij Bankstyle kunt u zelf de zitvulling kiezen. Wij hebben 5 verschillende zitvullingen. Ook hebben wij voor u de mogelijkheid om te kiezen voor koudschuim vulling.

Zo krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit zitkussens. Zo zullen ze 10-15 jaar meegaan zonder dat er een kuil in ontstaat. De prijzen liggen zo laag omdat wij geen tussenschakels hebben. Wij leveren direct uit de fabriek.

Daarom kunnen wij ook alles op maat maken, uw wensen kunnen allemaal verwerkt worden. Mocht u de kleur van uw bankstel zat zijn is een nieuwe hoes een mogelijke optie. Ook deze maken wij in onze fabriek. Mocht u zelf iets in gedachten hebben kunt u ook altijd met ons overleggen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp