Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Riviera Maison stijl banken

 

Uw Riviera Maison stijl bankstel:

  • U kunt een foto doorsturen van het model bankstel welke u graag zou willen hebben!
  • Elke maat naar uw keuze is dus mogelijk;
  • Ons assortiment bestaat uit meer dan 900 stoffen;
  • Ook de verschillende vullingen kunt u geheel bepalen, wij hebben er 5;
  • Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, elke maat is dus mogelijk.
  • Bel of vul het contactformulier in om informatie te ontvangen!

Bankstyle

Bankstyle staat de klant centraal, de klant is koning. Daarom zorgen wij voor een groot gevarieerd aanbod van verschillende banken. Ook vinden wij het erg belangrijk dat de klant kan kiezen tussen alle maten en niet vast zit aan de standaardmaten.

Riviera Maison stijl

Naast het feit dat wij maatwerk verrichten is een belangrijk gedeelte van ons assortiment is geïnspireerd op de Riviera Maison stijl. Dat wilt zeggen dat deze bankstellen perfect passen bij een landelijke inrichting. Hier zijn wij dan ook gespecialiseerd in. Een landelijke inrichting uit zich bijvoorbeeld in veel kussens, ronde leuningen en biesjes. Dit zorgt voor optimale comfort en daarom vinden wij een landelijke inrichting ook zo belangrijk. Bij Bankstyle kunt u kiezen voor bankstellen die gericht zijn op uw wensen. Er kan gekozen worden voor elke breedte –en diepte maat. Knopen of biesjes? Geen enkel probleem! Door de Riviera Maison stijl zijn onze banken perfect voor de comfort die u zoekt in een bankstel. Knus voor de open haard of gezellig met het hele gezin een spelletje spelen, Bankstyle voorziet in dat beetje extra wat u verwacht!

Interesse in bankstel in Riviera Maison stijl?

Wanneer u interesse of misschien wel een vraag heeft, neem dan contact met ons en dan zullen we u graag van dienst zijn. Dit kunnen we doen door verschillende kleurstalen naar u toe te sturen, of u kunt ons kantoor in Huizen (N-H) bezichtigen.

Offerte aanvraag

Heeft u een bankstel gezien waar u meer informatie over wenst te ontvangen? Of wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw gewenste maten en stoffering? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan van ons per mail uw offerte.Indien u liever gebeld wilt worden kunt u dit ook aangeven.
  • U ontvangt per mail een offerte.
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp