Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bank in de stijl van Riviera Maison

Riviera maison bankstyle stijl bank

Bankstyle staat bekend om zijn bankstellen op maat. Bankstyle maakt o.a. een Riviera Maison stijl bank op maat. Deze Riviera Maison stijl bank is standaard voorzien van een vaste stoffering. Maar bankstyle biedt u de mogelijkheid om naast de vaste stoffering, de kleur en vaste hoes ook de vulling van uw Riviera Maison stijl bank zelf te kiezen. Wij bieden u de keuze uit maar liefst 800 kleuren zodat er altijd wel een kleur of stof bij zit die bij uw landelijke interieur past. Een Riviera Maison stijl bank past namelijk perfect in een landelijke inrichting. Dit komt bijvoorbeeld door de vele kussens, ronde leuningen en biesjes.

Riviera Maison stijl bank

Een bank in de stijl van Riviera Maison maken wij van bankstyle graag voor u op maat. Want zeg nou zelf het belangrijkste is toch dat een bankstel qua kleur,stijl en afmeting bij uw landelijke interieur past. Uiteraard is het mogelijk om een bank in de stijl van Riviera Maison bij ons te aanschouwen en te komen testen. Heeft u geen tijd? Of vind u Huizen (Noord-Holland) te ver weg? Wij sturen u graag een staaltje stof toe, zodat u kunt zien welke kleur de bank in de stijl van Riviera Maison het beste bij u en uw interieur past. Tevens kunt u op onze website ideeën over kleuren opdoen of een stof aanvraag invullen. U heeft dan binnen een week de gevraagde stofstalen op de deurmat liggen. Dat noemen wij nou service!

Bank in de stijl van Riviera Maison op maat

Een bank in de landelijke / Riviera Maison stijl kan op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker voor de afmetingen. In welke afmetingen of kleur u uw Riviera stijl bank ook wil, niks is ons te gek. Tevens kunnen wij van Bankstyle uw landelijke bank tot op de centimeter nauwkeurig op maat maken, zodat rugklachten die bijvoorbeeld ontstaan zijn doordat u onderuit gezakt op de bank zit verleden tijd zijn. Geef ons uw wensen en afmetingen door en wij maken een prijsopgave voor u.

Contact & Afspraak maken over een bank in de stijl van Riviera Maison

Al onze banken worden in Tiel(Gelderland) gemaakt. Zo ook uw landelijke bank. Mede om deze reden kan Bankstyle u een snelle service en hoge kwaliteit garanderen. Omdat onze bankstellen in Nederland worden gemaakt worden onze bankstellen tussen de 6 a 8 weken geleverd. Kunt u toch niet op u bank in de stijl van Riviera Maison wachten? Kies voor een spoedorder en u landelijke bank staat binnen 3 weken in uw woonkamer. Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken om een van onze andere bankstellen te komen bekijken of te komen testen? Dan kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar 06 – 81 144 695

 

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp