Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Riviera Maison banken

Riviera maison look a like Bankstyle

Bankstyle maakt Riviera Maison banken op maat. Wij leveren Riviera Maison banken op maat. Wij hebben een breed scala aan verschillende kleuren en stoffen. De Riviera Maison banken van Bankstyle zijn standaard voorzien van een vaste stofferi ng. Het is ook mogelijk de Riviera Maison banken te bestellen met een losse hoes. Naast de vaste stoffering, de kleur en de losse hoes kunt u ook uw eigen vulling van de Riviera Maison banken kiezen. Want het belangrijkste is natuurlijk dat een bank lekker zit.

Riveira Maison banken : afmetingen & kleur

De Riviera Maison banken maken wij graag voor u op maat. Want het is van belang dat de Riveira Maison banken qua kleur en afmeting wel bij uw landelijke interieur passen. U kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om uw toekomstige Riveira Maison bank te komen bekijken. Geen tijd? Of vind u een ritje naar Huizen (Noord – Holland) uit den boze? Wij sturen graag een staaltje stof naar u toe. Dat noemen wij bij bankstyle nou service.

Riveira Maison banken op maat laten maken

Een Riveira Maison bank op maat is voor ons geen probleem en dat geldt zeker voor de afmetingen. Bankstyle kan de Riveira Maison banken tot op de centimeter nauwkeurig op maat laten maken. Zodat de Riveira Maison bank precies op de plek past die u in gedachten had. Geef ons uw wensen en afmetingen door zodat wij een prijsopgave voor u kunnen maken.

Riveira Maison banken : orders & levertijd

De Riveira Maison banken worden in Tiel(provincie Gelderland) gemaakt. Dit is de reden waarom Bankstyle u een snelle service en banken van een hoge kwaliteit kan garanderen. Normaliter worden de orders tussen de 6 en 8 weken geleverd. U kunt ook kiezen voor een spoedorder. Uw bankstel wordt dan binnen 3 weken geleverd. De spoedorder brengt overigens wel extra kosten met zich mee. Wilt u uw toekomstige bankstel komen bezichtigen, erop liggen of er gewoon op komen zitten dan is dat geen enkel probleem. Mail gerust naar [email protected] of bel naar 06 – 81 144 695 om een afspraak te maken.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp