Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Piping bank

Piping bankstel

Een piping bank wordt ook wel een bank met bies genoemd, met een piping bank kunt u een speciaal effect creëren dat ervoor zorgt dat het bankstel een echte eye-catcher zal worden.
Met een piping bank zorgt u ervoor dat de contouren van de bank beter worden geaccentueerd en daarnaast kunt u ook hiermee een mooi contrast met de stof van de bank creëren wat het uiterlijk van de bank positief zal verbeteren.

Details piping bankstel

Bij Bankstyle kunt u de bank geheel op maat laten maken en samenstellen, zo kunt u ook kiezen voor een piping bank.
U heeft de keuze uit 900 kleurentinten en meer dan 150 verschillende stofsoorten, door dit ruime assortiment kunt u niet alleen uw droombankstel samenstellen maar ook contrasterende kleuren of een overeenkomende kleur als bies kiezen waarmee het bankstel een ander uiterlijk zal krijgen.

Levertijd piping bankstel

Al onze producten worden vervaardigd in Nederland waardoor wij niet alleen een snelle levertijd van 6 tot 8 weken kunnen aanbieden maar ook hoge kwaliteitsproducten voor hele scherpe prijzen, daarnaast verloopt onder service hierdoor soepel en duidelijk wat natuurlijk altijd fijn voor u is.
Mocht u toch uw piping bank nog eerder in huis hebben dan kunt u een spoedorder plaatsen waarmee u het bankstel al binnen 4 weken thuis zult hebben staan.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp