Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Tv lift op maat voor bedden

TV lift op maat

Tv lift op maat voor bedden

U gunt uw zelf toch ook wel een beetje luxe in de slaapkamer? Trakteer u zelf op een schitterende gestoffeerde Tv-lift op maat voor bedden. Wij maken deze Tv-liften volledig op maat en brengen hiermee nog meer stijl en klasse in uw slaapkamer. Een Tv-lift die in je bed word ingebouwd en omhoog komt op het moment dat u dat wenst, echter ook weer verdwijnt als u er klaar mee bent!

Deze tv-liften maken wij helemaal op maat en u kunt dan ook bijna elk tv scherm erin kwijt! Daarnaast stofferen wij onze meubels en dus ook onze tv liften in 900 verschillende kleuren en 150 soorten stoffen. Nou horen wij u denken: “Ik wil dit lift in dezelfde stof als mijn bed hebben” Een hele logische gedachte! Daarom bieden wij ook aan om indien gewenst uw bed mee te stofferen in exact dezelfde stof en kleur. Geen aanschaf van nieuwe duren bedden, want wij laten uw bed er weer als vanouds uit zien. Let op! Wij maken zelf geen bedden, wij stofferen enkel bedden.

Details en filmpje Tv lift op maat voor bedden

Bent u benieuwd wat het resultaat zou zijn van een dergelijke tv lift op maat voor bedden? Bekijk dan eens het onderstaande filmpje. Hier vind u een tv lift die wij in het verleden hebben mogen fabriceren voor een van onze klanten. En met verbluffend resultaat als wij dat zelf zo mogen zeggen!

Levertijd Tv lift op maat voor bedden

De levertijd van een dergelijke tv lift is nog al uiteenlopend afhankelijk van de eisen. Wilt u bijvoorbeeld uw bed ook mee gestoffeerd hebben dan hebben wij begrijpelijkerwijs hier ook meer tijd voor nodig. Heeft u vragen omtrent de tv-lift? Over de mogelijkheden, onze stoffen of prijzen? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt ons bereiken via het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Heeft het veel haast? Dan raden wij u aan om even telefonisch contact met ons op te nemen via: 035 751 3098

Contactformulier Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp