Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Luxe woonaccessoires in verschillende maten en kleuren

Luxe woonaccessoires

Luxe woonaccessoires in verschillende maten en kleuren

Ook op het gebied van luxe woonaccessoires hebben wij vele artikelen die u wellicht interesseren. Bent u opzoek naar een schitterende luxe schelpenvaas? Wij hebben deze prachtige meubelstukken ook bij ons in het assortiment. Wij kunnen deze in verschillende maten, modellen en kleuren aan u leveren. Wilt u een kom-vormige schelpenvaas of juist liever een grote cilinder vaas? Het is bij ons allemaal te verkrijgen. U wilt toch ook zo’n oogstrelend mooie schelpenvaas in huis hebben? Neem snel contact met ons op en voor u het weet staat deze bij te schitteren in de woonkamer.

Echter verkopen wij natuurlijk niet alleen de vazen. Wij hebben bijvoorbeeld ook schitterende spiegellijsten die prachtig te combineren zijn met een velours bankstel of andere luxe meubelstukken. De wel bekende spiegellijsten hebben wij ook nog twee verschillende formaten. Een kleine en wat grotere variant. De spiegellijsten zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Hieronder vind u de prijzen.

Details en prijzen Luxe woonaccessoires in verschillende maten en kleuren

De spiegellijsten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De twee meest gekozen formaten zijn:
– Spiegellijst groot: € 99,- (60 cm x 50 cm)
– Spiegellijst klein: € 79,- (40 cm x 40 cm)

De schelpenvazen zijn ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen, modellen en kleuren. De twee meest gekozen formaten zijn:
– Grote schelpenvaas € 449,- (Cilindervormig, zie foto)
– Kleine schelpenvaas € 279,- (Kom-vormige, zie foto)

De schelpvazen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. De kleur is echter niet prijsbepalend. Bent u opzoek naar een ander model of ander formaat dan u hier ziet staan? Neem dan alsnog even contact met ons op! Wij kunnen dit waarschijnlijk alsnog aan u leveren. Hetzelfde geld voor de spiegellijsten. Wenst u deze in een andere afmetingen? Dan kijken wij met alle plezier even voor u wat de mogelijkheden daarin zijn.

Levertijd Luxe woonaccessoires in verschillende maten en kleuren

De levertijden van de luxe woonaccessoires zijn een beetje afhankelijk van de door u gekozen kleuren, maten en vervolgens de voorraad daarvan. Bent u benieuwd naar de specifieke levertijd van uw specifieke product? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via de het onderstaande contactformulier, per mail of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp